14 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: η έπαυλη όπου ο Pistorius ερωτεύτηκε και σκότωσε!

Στους χώρους όπου έζησαν ρομαντικές στιγμές πνίγηκε στο αίμα η σχέση του Oscar Pistorius και της Reeva Steenkamp: το star.gr σου παρουσιάζει φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το σπίτι που από ερωτική φωλιά έγινε τόπος φονικού!



Η έπαυλη του 26χρονου Παραολυμπιονίκη βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών, το «Silver Woods Golf Estate», που έχει ψηφιστεί ως το πιο καλά φυλασσόμενο μέρος στη Νότια Αφρική!



Το συγκρότημα βρίσκεται στα ανατολικά της πρωτεύουσας Pretoria και αποτελείται από 1.600 οικόπεδα, έκτασης έως 2.900 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία βρίσκονται γύρω από ένα πολυτελέστατο γήπεδο γκολφ.



Η πέντε υπνοδωματίων χλιδάτη έπαυλη του Pistorius στοιχίζει περίπου 756.000 ευρώ, ενώ στη διάθεση του Παραολυμπιονίκη και όλων των ενοίκων υπάρχουν γήπεδα τένις και σκουός, εστιατόριο, αλλά και... τεχνητές λίμνες που φιλοξενούν σπάνια είδη πουλιών!



Όσο για τα μέτρα ασφαλείας;
Είναι τόσο δρακόντεια, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ελεγχόμενη πρόσβαση στο συγκρότημα, φύλαξη από ένοπλους φρουρούς 24 ώρες το 24ώρο και περίφραξη με ηλεκτροφόρα σύρματα!

pistorius8.jpgpistorius9.jpg