19 Φεβρουαρίου 2013

Με συνεχή ενημέρωση για τις κινήσεις του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ ο λογαριασμός των Ηλυσίων Πεδίων στο twitter και στο facebook, δείχνει πόση σημασία έχει για την Γαλλία η επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα. Στην φωτογραφία προφιλ στο twitter υπάρχει ήδη μια από τις φωτογραφίες από την συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με τον Αντώνη Σαμαρά. Με hashtag #grece, το επιτελείο του Γάλλου Προέδρου ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τόσο για όσα λέει ο Φρανσουά Ολάντ αλλά και για τις κινήσεις του στην Αθήνα. Το ίδιο και στην σελίδα στο facebook, η Γαλλικη Προεδρία ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις.

Με συνεχή ενημέρωση για τις κινήσεις του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ ο λογαριασμός των Ηλυσίων Πεδίων στο twitter και στο facebook, δείχνει πόση σημασία έχει για την Γαλλία η επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα.
Στην φωτογραφία προφιλ στο twitter υπάρχει ήδη μια από τις φωτογραφίες από την συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με τον Αντώνη Σαμαρά.



Με hashtag #grece, το επιτελείο του Γάλλου Προέδρου ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τόσο για όσα λέει ο Φρανσουά Ολάντ αλλά και για τις κινήσεις του στην Αθήνα.

Το ίδιο και στην σελίδα στο facebook, η Γαλλικη Προεδρία ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις.




newsit.gr