25 Μαρτίου 2013

Χοντρός καβγάς Αδωνι με Ιγνατίου στο twitter: «Να πας να ζήσεις στην Κύπρο» - «Έχε χάρη που είμαι ευγενικός»

[Λάθος του Άδωνι το πέσιμο στον Ιγνατίου που είναι από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που αν και αριστερός βάζει την πατρίδα πάνω απ' το κόμμα και δεν προσπαθεί να κατευθύνει τον ακροατή όταν μεταδίδει μια είδηση, όπως κάνουν τα λοιπά νούμερα από τις ΗΠΑ... σε τελική ανάλυση υπάρχουν εδώ ένα κάρο νούμερα να την πέσει ο Άδωνις... έτσι Άδωνι; Να δούμε και κανα χώσιμο σε καναν Χατζηνικολάου ή Κοτρώτσο πχ]

Καθώς από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις αλλά και την προσωπική του άποψη, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρενέβη οργισμένος, προκαλώντας τον ανταποκριτή να αφήσει τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον και να επιστρέψει στην Κύπρο.


Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρωτάει τον Μιχάλη Ιγνατίου αν συνεχίζει να υποστηρίζει το ΟΧΙ που είπε η Κύπρος για να πάρει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, γνωρίζετε και δεν ομολογείτε ότι και με το "ΝΑΙ" την Τρίτη, θα "σκότωναν" τις δυο τράπεζες». Και συνεχίζει ο ανταποκριτής: «Και δεν λέτε την αλήθεια... Και συνεχίζετε να προκαλείτε τους Ελληνοκύπριους. Δεν ΚΡΥΒΕΤΑΙ η χαρά σας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Eurogroup ρώτησε: «Αν χάσει σε σχέση με τη συμφωνία της Τρίτης ή αν βγει από το € θα λέτε το ίδιο;» για να λάβει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, έλεος. Εγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ τη Δευτέρα. Η ψηφοφορία έγινε την Τρίτη».

Η κορύφωση όμως έρχεται όταν με την ανταπάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη, «σας παρακαλώ όμως αν η Κύπρος πέσει να πάτε να ζήσετε εκεί αφού νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα. Οχι από ΝΥ και WDC...», ο Μιχάλης Ιγνατίου δίνει τέλος στο διάλογο γράφοντας: «Είστε τυχερός που είμαι ευγενικός. Οταν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ θα επιστρέψω στην πατρίδα μου».