02 Απριλίου 2013

Ανακάλυψαν "σκάνδαλο" Καραμανλή ΤΑ ΝΕΑ: Έφτιαξε μια σελίδα το 2004 που μετά από 9 χρόνια είναι δύσχρηστη... Μμμμ να κάνουμε μια προανακριτική

Το υπουργείο Τουρισμού προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή διαδικτυακής πύλης για τον ΕΟΤ συνολικού κόστους 735.000 ευρώ. Το προηγούμενο που είχε γίνει επί κυβέρνησης Καραμανλή αποδείχθηκε άχρηστο, γράφουν Τα Νέα αποκρύπτοντας ότι τα 8-9 χρόνια στην εξέλιξη του ιντερνετ είναι σαν 50 χρονια στην εξέλιξη της φυλλάδας τους


Η αρμόδια υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της στα Νέα αποκαλύπτει ότι το παλαιό site του ΕΟΤ είναι μόνο στα αγγλικά και εντελώς δύσχρηστο [δύσχρηστο για το 2013 που τα πάντα έχουν αλλάξει στο ιντερνετ σε σχέση με το 2004 ή 2005 που φτιάχθηκε η παλιά σελίδα]. Ενώ το νέο site που έχει παραγγείλει η ίδια «θα περιέχει τουλάχιστον οκτώ γλώσσες και θα είναι αναλυτικό όχι μόνο κατά περιοχές αλλά και κατά θεματικό τουρισμό» [αλίμονο το site της Όλγας να μην ήταν τέλειο... σαν το σποτάκι που παίζει η ίδια και επιδεικνύει το iphone της...].

Τα Νέα σημειώνουν ότι το site που δημιουργήθηκε επί Κώστα Καραμανλή είχε στοιχίσει 2 εκατ. ευρώ [Όχι ότι δεν είναι πολλά, ακόμα και τα 735.000 της Όλγας πολλά είναι... αλλά δε σας φαίνεται λογικό ρε παπάρες να έχουν πέσει οι τιμές από τότε που υπήρχαν 5 εταιρίες που μπορούσαν να φτιάξουν τέτοιες σελίδες σε σχέση με σήμερα που υπάρχουν 1000; Σε πόσο ζώα απευθύνεστε;].

«Εγινε θέμα για το δάκρυ του [σ.σ. στην κηδεία του Θανάση Νάκου] αντί να κλαίει κάθε μέρα για το κλάμα των ανθρώπων που δυστυχούν εναντίον του καταλήγει το δημοσίευμα των Νέων.