03 Απριλίου 2013

Τι στοιχεία έχει το ΠΑΣΟΚ για τον Τσίπρα;

Ο Κεγκέρογλου στριμώχνει τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της Deutsche Aeolia

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με πολλά υπονοούμενα για εξυπηρέτηση διαπλεκομένων συμφερόντων άφησε πριν από λίγο από τη Βουλή ο Βασίλης Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενος στη γνωστή υπόθεση της επένδυσης της Deutsche Aeolia, για την οποία ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε προ μηνών στη Βουλή σχεδόν ως ντήλερ ο κ. Κεγκέρογλου φωτογράφισε συγκεκριμένο πολύ μεγάλο επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά:


Στην Ελλάδα ζούμε το πρωτοφανές: Η διαπλοκή να ξεκινά όχι από την κυβέρνηση αλλά από την αξιωματική αντιπολίτευση. 100 επιχειρηματίες είχαν κάνει προσφορά για το έργο στην Πελοπόννησο και ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στη Βουλή για να υπερασπιστεί μία και μόνο προσφορά, η οποία δεν είχε κανέναν περιβαλλοντικό όρο ενώ είχε καταψηφιστεί από τους ίδιους τους περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο.

Γιατί δεν μας λέει ο κ. Τσίπρας ποιος Έλληνας επιχειρηματίας συμμετέχει με ποσοστό 20% στην εταιρεία;" είπε ο κ. Κεγκέρογλου. Από το ΠΑΣΟΚ μάλιστα διεμήνυαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σωπάσει καθώς τα στοιχεία υπάρχουν και είναι αδιάσειστα. Κι αν προκληθούν θα τα βγάλουν.

ΥΓ. Ο Κεγκέρογλου προφανώς εννοεί ότι πίσω από την Aeolia κρύβεται ο Κόκκαλης, ενώ να θυμίσουμε ότι 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή εναντίον της συγκεκριμένης επένδυσης