14 Μαΐου 2013

Στέλνουν τον Νεϊμάρ στην Μπάγερν Μονάχου οι Βραζιλιάνοι

Αν κουρευτει και κοψει τα καραγκιοζιλικια... μπορει

Οι υψηλές ταχύτητες στο μεταγραφικό καρουζέλ καλά κρατούν. Σύμφωνα με πρώην στέλεχος της βραζιλιανικής Σάντος, ο Νεϊμάρ θα αγωνίζεται από τον προσεχή Αύγουστο στην Μπάγερν Μονάχου!
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Νεϊμάρ και σύμβουλος του Πελέ Βισέντσε Κασιόνι έγραψε στο blog του πως έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του παίκτη και των πρωταθλητών Γερμανίας.

«Σας αποκαλύπτω αυτή την είδηση από πρώτο χέρι. Ο Νεϊμάρ έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπάγερν. Δεν κάνω εικασίες, η πληροφορία δεν αμφισβητείται. Από τον Αύγουστο αυτού του χρόνου ο παίκτης θα είναι μέλος αυτής της ομάδας. Ως εκ τούτου το μέλλον του δεν βρίσκεται στην Ισπανία. Ούτε στην Μπαρτσελόνα ούτε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πηγαίνει στη Γερμανία. Οποιοσδήποτε αμφιβάλλει δεν έχει παρά να περιμένει», έγραψε ο 70χρονος Κασιόνι.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Μπάγερν η οποία διαμέσου του υπεύθυνου Τύπου Μάρκους Χέρβικ διέψευσε τον Κασιόνι. Ιδια τακτική ωστόσο είχε ακολουθήσει ο βαυαρικός σύλλογος και στην περίπτωση του Γκουαρντιόλα πριν αναγκαστεί, από τις συνεχείς διαρροές στον Τύπο, να παραδεχτεί πως είχε συμφωνήσει με τον Καταλανό προπονητή για να αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Η Μπάγερν δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για τον Νεϊμάρ αλλά σε αντίθεση με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί χαμηλούς .

Την 1η Μαρτίου η καταλανική εφημερίδα Sport έγραφε πως η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό ρεκόρ των 100 εκατ. ευρώ για να φέρει στο Μόναχο το διαμάντι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει εμφανιστεί θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα.

ΤΑ ΝΕΑ