14 Μαΐου 2013

Ξεφτιλα με την αγορά iPhone στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ζήλεψε τη δόξα του αντιπρύτανη του ΑΠΘ ο Δημήτρης Παντερμαλής

Τελικά ο ιός των I phones δεν «χτύπησε» μόνο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και τον αλήστου μνήμης αντιπρύτανη, Γιάννη Παντή (που είχε δωρίσει -με έξοδα του Ιδρύματος- το «καμάρι» της εταιρείας Apple στην όμορφη ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη), αλλά και τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, με βάση το έγγραφο που παρουσίασε το «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στις 28 Μαρτίου του 2013, αποφασίστηκε κατόπιν εισήγησης του προέδρου, Δημήτρη Παντερμαλή, η προμήθεια ενός «i-phone 5 black» με μνήμη 16 GB, προκειμένου -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- να εξυπηρετούν «ανάγκες του Οργανισμού».

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι σε ποια χέρια και με ποια κριτήρια θα καταλήξει αυτό το τεχνολογικό πολυεργαλείο, αφού το Δ.Σ δεν φρόντισε να μας... διαφωτίσει περισσότερο. Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως η σχετική δαπάνη ανήλθε σε 406.45 ευρώ, ενώ η αγορά έγινε από το κατάστημα «Γ. Κροντήρας Ο.Ε-Υπηρεσίες και Εμπόριο Κινητής Τηλεφωνίας».

parapolitika.gr