06 Ιουνίου 2013

Καλα παμε παιδια!! Απολυθηκαν 2 ΔΥ... μεχρι το 3012 θα εχουν απολυθει και οι υπολοιποι 1998 κλεφτες

Το δρόμο της εξόδου απο το Δημόσιο δείχνει με απόφαση του το Συμβουλίο της Επικρατείας σε ενα δόκιμο πυροσβέστη ο οποίος συνελήφθη με μικροποσότητα ηρωίνης και σε ένα σωφρονιστικό υπαλληλο ο οποίος ήταν αδικαιολογήτως απών από την υπηρεσία του για πάνω από 22 συνεχόμενες ημέρες.

Ο πυροσβέστης είχε παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο και είχε κριθεί αθώος με το σκεπτικό οτι η ηρωίνη προοριζόταν για προσωπική του χρήση. Ωστόσο το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό Συμβούλιο, στο οποίο αρνήθηκε οτι κατείχε ο ίδιος την επίμαχη ποσότητα ηρωίνης, τού επέβαλε την ποινή της απόταξης την οποία επικύρωσε και το Δευτεροβάθμιο πειθαρχικό Συμβούλιο αλλα και το ΣτΕ.

Ως προς την υπόθεση του σωφρονιστικού υπαλλήλου το ΣτΕ, μετα από αίτηση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, μετέτρεψε προς το δυσμενέστερο την πειθαρχική ποινή της προσωρινής παύσης 6 μηνών για αδικαιολόγητη απουσία σε οριστική απόλυση. Σημειωτέον οτι ο σωφρονιστικός υπαλληλος φέρεται να απουσίαζε αδικαιολόγητα από την υπηρεσία του για πάνω από 22 συνεχόμενες ημέρες.


Πηγή:www.capital.gr