26 Ιουνίου 2013

H Χρυσή Αυγή πιέζει από τα δεξιά: Βίντεο για τη «νέα ΠΑΣΟΚρατία» απευθύνεται στους ΝΔιτες [βίντεο]

[Παπαριες! Καμια ΠΑΣΟΚοκρατια... οι Κυβερνησεις σχηματιζονται αναλογα με τη δυναμη τους στις εκλογες (και οχι αναλογα με τα ποσοστα στα γκαλοπ) και δυστυχως το ΠΑΣΟΚ πηρε 12% στις εκλογες, οποτε πηρε το 1/4 των θεσεων οπως του αναλογουσαν. Τα νουμερα που κατηγορουν τη ΝΔ για τη συνεργασια με το ΠΑΣΟΚ ειναι εμφανες οτι επιθυμουσαν κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνησουν 'η για να γινουν πουταν@ ολα και να αναδειχθουν σαν σωτηρες. Ετσι οπως ψηφισε ο λαος δεν υπηρχε αλλη λυση: ΄η ΝΔ (με τσοντες) και προσπαθεια να εξευρωπαιστουμε καποια στιγμη ΄η ΣΥΡΙΖΑ (με τσοντες) και πουταν@ ολα... ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα...]

Χωρίς καμία αρνητική αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή κυκλοφόρησε βίντεο για να στιγματίσει τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην νέα κυβέρνηση και την ενίσχυση του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Με τίτλο «Νέα ΠΑΣΟκρατία» το βίντεο επιχειρεί να υπενθυμίσει την μνημονιακή πορεία του ΠΑΣΟΚ την τελευταία τετραετία απευθυνόμενο έτσι στους δεξιούς ψηφοφόρους οι οποίοι δυσφόρησαν με την ενισχυμένη παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη νέα κυβέρνηση.

Η Χρυσή Αυγή διαπιστώνει προφανώς ότι ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται πίεση εκ δεξιών μετά τη συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο η οποία προκάλεσε κύμα γκρίνιας και δυσαρέσκειας.

Τα μηνύματα από την κομματική βάση της ΝΔ, ενόψει και συνεδρίου, δεν είναι θετικά καθώς υπάρχουν αρκετές γκρίνιες για τη συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο τον οποίο οι «γαλάζιοι» ψηφοφόροι έχουν ταυτίσει με τη διακυβέρνηση Παπανδρέου, το χαράτσι μέσω ΔΕΗ και την περίοδο Παπαδήμου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή κυκλοφορεί το βίντεο ενόψει του Συνεδρίου της ΝΔ το οποίο θα ανοίξει τις εργασίες του την Παρασκευή το βράδυ (20:00) με ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Θεωρείται δεδομένο ότι στο Συνέδριο αυτό ο Πρωθυπουργός θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα για τη διεύρυνση του κόμματος κυρίως προς τα δεξιά, ωστόσο η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θολώνει σε μεγάλο βαθμό το μήνυμα που ήθελε να περάσει.



iefimerida.gr