26 Ιουνίου 2013

O Έλληνας «βρωμόγερος» που φλέρταρε την πρόεδρο της Yahoo

«Με λένε Τζόρτζ Πόλις. Έχω 2.000 μετοχές της Yahoo. Είμαι Έλληνας και βρωμόγερος και εσύ δείχνεις πολύ ελκυστική, Μαρίσα». Τα λόγια αυτά είπε ένας Έλληνας, απευθυνόμενος στην πρόεδρο της κολοσσιαίας εταιρείας κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Ο διπλωμάτης Έλληνας, αφού… φλέρταρε δημόσια με την ceo της Yahoo, Μαρίσα Μάγιερ, εν συνεχεία της επιτέθηκε για το θέμα των μερισμάτων.

Ακούγοντας τα λόγια του το κοινό ξέσπασε σε γέλια, ενώ η 38χρονη ισχυρή γυναίκα της Yahoo δεν φάνηκε να νιώθει αμηχανία, ωστόσο δεν απάντησε στο σχόλιο.

Μάλιστα το βίντεο με τα λόγια του αποτέλεσε είδηση στην πρώτη σελίδα μεγάλων αμερικανικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, όπως η Huffington Post.

Πάντως η κίνησή του επικρίθηκε από αρκετά αμερικανικά μέσα, τα οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν πρέπον να μιλούν έτσι σε γυναίκες που έχουν δύναμη. Και συνέχισαν ότι κανείς δεν θα σηκωνόταν σε μια γενική συνέλευση, μπροστά στον Mark Zuckerberg (ιδρυτή του facebook) για να του πει πόσο ελκυστικός είναι.