02 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ επιμένουν και ειρωνεύονται: Ας την κάνουμε αντιβασιλέα, επιτέλους να παψει να μας ζαλιζει

Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο απαντούν σήμερα τα Νέα στην διάψευση που έστειλε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου σε σχετικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι η πρώην ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Γιώργος Παπχρήστος, ο οποίος αποκάλυψε το σενάριο υποψηφιότητας από χθες:

«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδιασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα...»

Ο αρθρογράφος επιμένει ότι στην ανακοίνωση-διάψευση η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν αναφέρεται στην «πολυποίκιλη βοήθεια» που τα Νέα έγραψαν ότι είχε προσφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ προ και μετά των περυσινών εκλογών. «Προς τι αυτή η αιδήμων ...αποσιώπηση;» γράφει.

Και ο δημοσιογράφος καταλήγει με ειρωνικό τρόπο επικαλούμενος την πρόταση του Μίμη Ανδρουλάκη «ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απαυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: «Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!

«Ποιός είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Οτι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν θα επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ;» καταλήγει ο αρθρογράφος.