10 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτο γέλιο ο τουρκαλάς του Ερντογαν: «Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα, οι Έλληνες θα επέλεγαν έξοδο από την Ε.Ε. και ένταξη στην Τουρκία!»

Δήλωση για πολλά γέλια από τον Yiğit Bulut (στη φώτο με τον Ερντογάν), στενό συνεργάτη και σύμβουλο του Τούρκου πρωθυπουργού, Recep Tayyip Erdoğan.

Ο Yiğit Bulut δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι αν οι Έλληνες είχαν επιλογή, θα προτιμήσουν... να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ενταχθούν στην…Τουρκία!

Ο Bulut, ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι υπάρχουν εχθροί του Erdogan, οι οποίοι θέλουν να τον σκοτώσουν μέσω…τηλεκίνησης, είναι γνωστός λάτρης των θεωριών συνομωσίας.

«Αν διεξαγόταν δημοψήφισμα σήμερα στην Ελλάδα, το 51% των Ελλήνων θα επέλεγε την έξοδο από την Ε.Ε. και την ένταξη της Ελλάδας στην Τουρκία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Bulut είχε δηλώσει από την Κωνσταντινούπολη ότι αν υπάρχει ένας πραγματικός σοσιαλιστής στην Τουρκία, αυτός είναι ο πρωθυπουργός Erdoğan.

Επίσης πρόσφατα υποστήριξε ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της επιρροής της στη Μέση Ανατολή και αλλού, εγείροντας ερωτήματα για το αν η Τουρκία εγκαταλείπει τον στόχο για ένταξη στην Ε.Ε.

www.bankingnews.gr