11 Οκτωβρίου 2013

Ηλία αυτά παθαίνεις όταν πας με κομμουνιστές να πάρεις την Πόλη: «Στο Στρατό κοιτούσα πως να λουφάρω, σιχαίνομαι τις στρατιωτικές ασκήσεις και δεν μ' αρέσουν οι στολές»!

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Γ. Γερμενής... ο μόνος που πήγε να "καταθέσει" από τους 6 ΧΑυγίτες βουλευτές των οποίων ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους

Έναν άλλο Γερμενή, είδαν σήμερα στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. Η απολογία του Γιώργου Γερμενή, έβγαλε πολλές αποκαλύψεις, αφού δεν πίστευαν στα αυτιά τους με όσα άκουγαν.
Μεταξύ άλλων ο -τρομοκρατημένος όπως ανέφεραν οι πηγές- Γιώργος Γερμενής αποκάλυψε πως δεν του αρέσουν οι στολές παραλλαγής και σιχαίνεται τις στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ το γέλιο έπεσε όταν είπε πως στρατό βαριότανε και κοίταζε πως θα ...λουφάρει!

Τα μέλη της επιτροπής άκουγαν έκπληκτοι τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που ήταν σαν μίλαγε κάποιος σωσίας του. Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα ο βουλευτής ειχε επικαλεστεί τον... παππού του, που ήταν κομμουνιστής!