08 Οκτωβρίου 2013

Όλα καλά! Πήρε τα χάπια του ο μπάρμπα Γιάννης και ζήτησε συγγνώμη μόλις του τα 'χωσε ο Γκιουλέκας

Συγγνώμη από τον Κώστα Γκιουλέκα για το γεγονός ότι τον αποκάλεσε «βλάκα» ζήτησε χθες βράδυ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας όσα είπε...
στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, στην οποία πραγματοποίησε χαιρετισμό ο κ. Μπουτάρης είπε:

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από κύριο Γκιουλέκα. Προφανώς δεν εννοώ ότι είναι βλάκας. Χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση πάνω στην κουβέντα. Ήταν ατόπημα κι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη».

Ο κ. Μπουτάρης συγκεκριμένα είχε αναφέρει:

«Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους. Απλά είμαι ανεξάρτητος. Μου αρέσει περισσότερο να συναναστρέφομαι με ανθρώπους αυτού του χώρου απ' ό,τι με εκείνους των υπολοίπων χώρων. Με τη βοήθειά σας φυσικά, θα κατεβούμε (για τη Δημαρχία εννοεί) και θα τους πάρουμε το κεφάλι. Συμβαίνουν γελοιότητες στην δημοτική αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα υφυπουργός Παιδείας και αντιπολίτευση στον δήμο. Είπα στον Σαμαρά βάλε λίγο χέρι σε αυτόν τον βλάκα και μου είπε μη μου μιλάς για αυτο το άτομο».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την δημοτική παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» και υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας δήλωσε τα εξής: «Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης. Το βέβαιο είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει. Με τα καμώματά του έχει κουράσει. Σίγουρα, τα όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό. Όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή».