24 Οκτωβρίου 2013

Από τη… Χρυσή Αυγή στην «Αυγή» της παραπληροφόρησης…

Ολοένα και περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται σαν το ΠΑΣΟΚ του 1981. Και αυτό διότι μοιράζει αφειδώς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και χρησιμοποιώντας την ίδια ορολογία, δείχνει κακέκτυπο του παρασιτικού συστήματος ΠΑΣΟΚ…

Η «Αυγή» λοιπόν – όχι η «Χρυσή» – εμφανίσθηκε χθες δια δημοσιεύματός της, δήθεν πολέμιος της «νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ιδιωτικοποίησης»…! Επικαλέστηκε την απόφαση της Βουλής να «αναθέσει την αποδελτίωση των ΜΜΕ σε ιδιωτική εταιρεία κάνοντας « outsourcing» (εξωτερική ανάθεση)»!!! η οποία ως γνωστόν γινόταν ως σήμερα από υπηρεσία της Βουλής.

Βέβαια, ο συντάκτης της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγής» – όχι της «Χρυσής» – δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει τι ακριβώς έγινε, αλλά με το δικαίωμα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε ότι από τη συμφωνία δεν προκύπτει οικονομικό όφελος στη Βουλή. Και αυτό, διότι οι υπάλληλοι της εν λόγω υπηρεσίας δεν απολύθηκαν αλλά διατέθηκαν σε άλλες υπηρεσίες της Βουλής.

Εμείς όμως που όταν γράφουμε κάτι, πρώτα κάνουμε ρεπορτάζ, (ρωτάμε, κατά το λαϊκότερον, για να γίνει αντιληπτό και στα συντρόφια ) πληροφορηθήκαμε ότι η υπηρεσία της Βουλής έκανε αποδελτίωση μόνο σε εφημερίδες, όταν οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν «αποδελτίωση» σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και site. Κάτι που δεν ήταν δυνατόν να γίνει λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (τεχνικά μέσα, εξειδικευμένο προσωπικό). Το όφελος για τη Βουλή είναι, όπως μας είπαν, ότι επτά υπάλληλοι κάλυψαν κενές θέσεις σε υπηρεσίες που χρειάζονταν προσωπικό, εξ ου και το οικονομικό όφελος. Άλλωστε, γι’ αυτή την υπηρεσία, η εταιρεία που ανέλαβε το έργο, θα αμείβεται με 700 ευρώ μηνιαίως, αστείο ποσό για τον όγκο δουλειάς. Μάλιστα, η σύμβαση είναι μηνιαία και ελέγχεται από αρμόδιο γραφείο της Βουλής με το δικαίωμα να τη διακόψει ανά πάσα στιγμή κριθεί απαραίτητο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Καλό λοιπόν είναι οι «Αυγίτες» του ΣΥΡΙΖΑ να μην πουλάνε παραμύθια της Χαλιμάς κάνοντας … δήθεν «αντιπολίτευση» !!

Και όπως προείπαμε, το κακέκτυπο είναι πάντα κακέκτυπο…

http://www.antinews.gr/2013/10/24/231804