24 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τεστ DNA για τη Βουλγάρα μητέρα της μικρής Μαρίας:«Αν είναι δικό μου παιδί, το θέλω πίσω. Δεν την πούλησα, την χάρισα»


[Η Ρούσεβα είναι η τύπισσα αριστερά... και είναι μόνο 35 χρονών... άσχετα αν μοιάζει με 60! Δυστυχώς η μικρή Μαρία μοιάζει εκπληκτικά με τα παιδιά της σκύλας και το θέμα είναι: Τη δίνεις πίσω σε μια τέτοια μάνα για να την ξαναπουλήσει ή την κρατάς Ελλάδα τους λες πάρτε τον πούλο και της βρίσκεις ανάδοχη οικογένεια;]

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται η φερόμενη ως μητέρα της μικρής Μαρίας, Σάσα Ρούσεφ, η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους... δεν ήξερε τι έλεγε! Από την μία, όπως θα δείτε στο βίντεο, υποστηρίζει ότι δεν ξέρει αν είναι δικό της το παιδί και από την άλλη ότι μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά της.


«Από πού να ξέρω αν είναι δικιά μου», λέει και προσθέτει: «Έχουμε χαρίσει ένα παιδί στην Ελλάδα. Δεν πήραμε χρήματα. Το δώσαμε σε μια γυναίκα να το μεγαλώσει, γιατί δεν έχουμε λεφτά να ταΐσουμε τα παιδιά μας».

Όπως είπε έχει έξι ακόμα παιδιά και εξήγησε ότι δεν μπορεί να τα μεγαλώσει γιατί… «ο άντρας της κόρης μου εξαφανίστηκε και δεν έχουμε ποιος να τα προσέχει και εγώ δεν έχω δουλειά και λεφτά».

Πάντως, αποκάλυψε ότι είναι σε άσχημη ψυχολογία και από τότε που είδε το θέμα στην τηλεόραση δεν έχει φάει ούτε ψωμί, ενώ πρόσθεσε πώς αν η Μαρία είναι δικό της παιδί το θέλει μαζί της.

Στις κάμερες μίλησαν και τα παιδιά της γυναίκας, τα οποία υποστήριξαν ότι η Μαρία είναι αδερφή τους.

Δείτε το βίντεο




Τεστ DNA για τη Βουλγάρα μητέρα της μικρής Μαρίας

Η Σάσα Ρούσεβα αποκάλυψε ότι είχε φέρει στον κόσμο ένα κορίτσι πριν από χρόνια που εργαζόταν στην Ελλάδα, αλλά δεν είχε λεφτά να το μεγαλώσει.

Την προθυμία της να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι πράγματι η μητέρα της μικρής Μαρίας, εξέφρασε η γυναίκα που ανακρίθηκε σήμερα από τη βουλγαρική αστυνομία. Μάλιστα, όπως δήλωσε η Sasha Ruseva, ηλικίας 35 ετών σκοπεύει να πάρει πίσω το παιδί αν αποδειχτεί ότι είναι δικό της.

Η γυναίκα δήλωσε στη βουλγαρική τηλεόραση ότι όταν εργαζόταν στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια έφερε στον κόσμο ένα κορίτσι, το οποίο όμως δεν μπορούσε να αναθρέψει, καθώς δεν είχε χρήματα. Ετσι, αναγκάστηκε, όπως είπε, να δώσει το παιδί σε άλλη οικογένεια αθίγγανων για να το μεγαλώσει.

Η Sasha Ruseva και ο σύζυγός της Atanas Rusev όπως είναι τα ονόματα των δύο ατόμων που ανακρίθηκαν σήμερα από τη βουλγαρική αστυνομία, έχουν γύρω στα οκτώ με δέκα παιδιά, τα πέντε από τα οποία είναι ξανθά και μοιάζουν εκπληκτικά στη μικρή Μαρία.

Ένα από τα παιδιά μάλιστα, με το όνομα Jesus, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο BGNES ότι είχε έρθει με την οικογένειά του στην Ελλάδα και άφησαν τη Μαρία στον καταυλισμό.

Εξάλλου, η μητέρα της οικογένειας φέρεται να είπε σε γείτονές της ότι πούλησε το παιδί για 500 λεβ (250 ευρώ) και ότι αναγνώρισε τη Μαρία όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός και δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες της στα πρωτοσέλιδα.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση BNT, το ζευγάρι κατάγεται από την πόλη Νικολάεβο της κεντρικής Βουλγαρίας.

Η ελληνική αστυνομία αναζήτησε βοήθεια από την Ιντερπόλ για να βρει την ταυτότητα του ξανθιού κοριτσιού.

Μάλιστα όσο περνούν οι μέρες η αστυνομία προσανατολίζεται στο σενάριο ότι οι φυσικοί γονείς «έδωσαν» ή πούλησαν το κορίτσι.

Μάλιστα το γεγονός ότι το γονιδιακό αποτύπωμα του παιδιού δεν ταυτοποιείται με τις εκατοντάδες εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν εξαφανίσεις παιδιών ανάλογης ηλικίας και αναλόγων εξωτερικών χαρακτηριστικών, απομακρύνει το σενάριο της αρπαγής.

Οι αρχές προσανατολίζονται στο σενάριο, οι δύο Ρομά να κρατούσαν το παιδί προκειμένου να εισπράττουν προνοιακά επιδόματα ως πολύτεκνοι. Αυτό το σενάριο ενισχύεται και από την έρευνα που πραγματοποιεί ο ΟΓΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα της οποίας, η 40χρονη συλληφθείσα εισέπραττε τουλάχιστον δύο δέσμες επιδομάτων έχοντας δηλώσει διαφορετικό όνομα και διαφορετικό αριθμό παιδιών.

Χθες στο μεταξύ, συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό παράνομων πράξεων σε διάφορους καταυλισμούς Ρομά σε όλη τη χώρα. Χθες τρεις Ρομά συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 19 και 21 ετών και την 51χρονη μάνα του 21χρονου. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε πάει σε τοπικό νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες με το παιδί, που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Εκεί κίνησαν τις υποψίες καθώς το προσωπικό γνώριζε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε παιδιά. Αρχικά είπαν ότι είναι δικό τους και στη συνέχεια υποστήριξαν ότι ανήκει σε άλλους τσιγγάνους από την Αθήνα και το «φιλοξενούν προσωρινά». Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ενώ αναμένεται να γίνει τεστ DNA στο βρέφος.