29 Οκτωβρίου 2013

Η απάντηση του Κρανιδιώτη στον Παπαδημούλη: Σου ταιριάζει το chicken run

Συνεχίστηκαν και χθες βράδυ (μετά τις πρωινές) οι διαδικτυακές σφαλιάρες  που ρίχνει ο Φαήλος στον Παπαδημούλη, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ φασισμού και φόβου, δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε συζήτηση στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Φ. Κρανιδιώτη.

«Μετά τον Τζήμερο, ο Καρατζαφέρης κ σε λίγο ο Φ. Κρανιδιώτης.Στην ίδια εκπομπή του Σκάι,όλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Η “σοβαρή ΧΑ” εχει ψωμί…», έγραψε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την οργή του κ. Μάλλη.



Μέσω του δελτίου του 19.00 στον ΣΚΑΪ, απάντησε ο δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης, μόλις διάβασε το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη για τους καλεσμένους που είχε.

«Τον κάλεσα τον κ. Παπαδημούλη, αλλά δεν ήρθε στο πάνελ, επειδή θα ήταν ο κ. Κρανιδιώτης. Επίσης ζητήσαμε από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να μας διαθέσει κάποιον βουλευτή, αλλά δεν ερχόταν κανένας. Κι έτσι καλέσαμε τον κ. Κυρίτση, που είναι δημοσιογράφος στην Αυγή. Τον εκτιμώ τον κ. Παπαδημούλη. Δεν μπορεί να γράφει αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα ο Παπαδημούλης επανήλθε γράφοντας «Επικρίθηκα από τον ΣΚΑΙ, γιατί είπα όχι σε πρόσκληση για διάλογο με τον Φ.Κρανιδιώτη. Βλέποντας την επίμαχη εκπομπή, νομίζω ότι έπραξα ορθά».


Λίγο αργότερα του απάντησε ο κ. Κρανιδιώτης μέσω του twitter:

"Η αγαπημένη ταινία του Παπαδημούλη είναι το Chicken run. Έχει κι εύκολα νοήματα" έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ απαντώντας σε κάποιους ΣΥΡΙΖΑίους είπε «Δεν μπορούσε να έρθει.Επωάζει κάτι"προοδευτικά" αυγά.»