15 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωσαν τον ΠΑΟΚτσή Κυριάκο

Τον αγωνιστικό χώρο σε επίσημο παιχνίδι της Σάλκε πάτησε ξανά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να μπαίνει αλλαγή στο 88’ στη θέση του Φαρφάν στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στην Φράιμπουργκ.



Ο διεθνής άσος με τη λήξη του αγώνα αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες τους, αλλά και τον κόσμο. Είναι άλλωστε αγαπητός από τους φίλους της Σάλκε.

Η Σάλκε με την επιτυχία της ανέβηκε στην 6η θέση με 27 πόντους και είναι στο -5 από την 4η Γκλάντμπαχ. Η φιλοξενούμενη με την τρίτη σερί ήττα έμεινε στους 11 βαθμούς και στην 16η θέση, ισόβαθμη με την Άιντραχτ. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Χέφλερ στο 44' και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φαρφάν στο 67’.



Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπήκε στο 88' αλλαγή αντί του Φαρφάν και επέστρεψε στα γήπεδα με την 1η ομάδα της Σάλκε μετά από έναν χρόνο και 18 μέρες. Είχε προσπαθήσει στο παρελθόν μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά οι ενοχλήσεις δεν τον άφηναν, με αποτέλεσμα να κάνει για δεύτερη φορά επέμβαση και έτσι όλα αυτό το διάστημα να είναι εκτός...

Οι συνθέσεις:

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χούγκλαντ, Ματίπ, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς, Νόιστεντερ, Μάιερ (82' Γκορέτσκα), Φαρφάν (88' Παπαδόπουλος), Φουχς (58' Τζερμέιν Τζόουνς), ΚΠ Μπόατενγκ, Σαλάι.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Κρμας, Χεν, Κρίστιαν Γκίντερ, Ματίας Γκίντερ, Χέφλερ (62' Άλμπουτατ), Νταρίντα, Ζέλσον Φερνάντες (62' Κλάους), Μεχμέντι (72' Χάνκε), Γκουεντέ.


Πηγή: pamesports.gr