15 Δεκεμβρίου 2013

Ρε Αρβανίτη την παλεύεις; "Προβοκάτσια η δολοφονία Φύσσα" (VIDEO)

Νέο παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, που καταφέρθηκε από τα Χανιά, εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο αποκάλεσε "εβραιόδουλο" και "ψευτόμαγκα από την Καλαμάτα". Προσωπική επίθεση με ύβρεις και στο Νίκο Δένδια.... αλλά πάει στο διάολο κι αυτό. Εκείνο όμως που δείχνει ψυχοπαθολογική παρέκκλιση είναι ότι ο παππούς αμφισβήτησε ότι η δολοφονία Φύσσα έγινε από μέλος της ΧΑ και ήταν εν γνώση Λαγού αλλά ήταν, λέει, προβοκάτσια!!! Εντάξει, καταλάβαμε... πάνε χάϊδεψε την καραμπίνα και τα ξαναλέμε...

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στην Κρήτη για τη συγκέντρωση του κόμματός τους έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στα Χανιά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας "για τις παράνομες πολιτικές διώξεις" των στελεχών της.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης εξοργίστηκε από την αντιφασιστική πορεία που ήταν σε εξέλιξη ταυτόχρονα με αυτή της Χρυσής Αυγής και επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, τον οποίο αποκάλεσε "αρνησίπατρι, γραικύλο και εβραιόδουλο".

Ο βουλευτής στη συνέχεια αποθέωσε τους αστυνομικούς για τους οποίους είπε ότι ειναι "Παλικάρια και υπέροχα Ελληνόπουλα"



Προσωπική επίθεση έκανε και στον πρωθυπουργό με εξίσου βαρείς χαρακτηρισμούς καθώς τον αποκάλεσε επίσης "εβραιόδουλο", αλλα και "ψευτόμαγκα από την Καλαμάτα".

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε τις προκλήσεις χαρακτηρίζοντας "προβοκάτσια" τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ενώ απείλησε με... "εθνικά δικαστήρια".



Σε ηπιότερους τόνους ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, αναφέρθηκε στον κ.Δένδια και στην ΝΔ, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση". Επιπλεόν εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει βουλευτή στο νησί.