28 Δεκεμβρίου 2013

Ο γρίφος του Στουρνάρα: όλοι θέλουν μια φωτογραφία μαζί του... και πιο πολύ απ' όλους όσοι τον κατηγορούν!!

Ο Γιάννης Στουρνάρας μπορεί να δέχεται επικρίσεις για την οικονομική πολιτική αλλά αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής υπουργός τα Χριστούγεννα. Βλέπετε, οι περισσότεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του.

Και ήταν οι ίδιοι που γκρινιάζουν στα τηλεοπτικά πάνελ ή τη Βουλή για τα όσα εφαρμόζει ο υπουργός Οικονομικών. Ακόμη και συνάδελφοί του υπουργοί θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Γιατί τη θέλεις τη φωτογραφία, τη στιγμή που μου επιτίθεσαι συνεχώς;» ήταν το σύνηθες ερώτημα που έκανε ο κ. Στουρνάρας στους βουλευτές και υπουργούς, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Τον γρίφο έλυσε (άθελά του) ένας βουλευτής περιφέρειας: «Θέλω τη φωτογραφία μαζί σου για να τη δείξω στους ψηφοφόρους μου όταν πάω Χριστούγεννα στην εκλογική μου περιφέρεια και να τους πως ότι "εγώ τα χώνω στον Στουρνάρα, αλλά δεν με ακούει". Και έτσι θα περάσω ήρεμα Χριστούγεννα. Γιατί, υπουργέ μου, είναι αγριεμένοι μαζί μου», γράφει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ένας άλλος γαλάζιος βουλευτής έβγαλε με το κινητό του φωτογραφία με τον υπουργό αλλά το αποτέλεσμα δεν του άρεσε και ξαναγύρισε στο υπουργείο Οικονομικών αυτή τη φορά με... ψηφιακή επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για να βγάλει «καθαρή» φωτογραφία!