09 Ιανουαρίου 2013

Καταστροφές και βανδαλισμοί στην ΑΣΟΕΕ από κουκουλοφόρους

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν κουκουλοφόροι στους κοινόχρηστους χώρους της πρυτανείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ο πρύτανης καταγγέλλει ότι κατέστρεψαν και το άγαλμα του Μαρασλή, μεγάλου ευεργέτη του Πανεπιστημίου.

Στη Δικαιοσύνη ο Γιώργος Βουλγαράκης για το «πόθεν έσχες» του 2007... δεν ανέφερε καταθέσεις της γυναίκας του

Με τις καταθέσεις στην Ελβετία, τριών συγγενών Ελλήνων πολιτικών, που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, ασχολήθηκε την Τετάρτη η κοινοβουλευτική Επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών.

Έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής αδελφής της για 6,5 χρόνια

Σε φυλάκιση 6 μηνών καταδικάσθηκε σήμερα από το Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου μια γυναίκα, η οποία επί 6,5 χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής αδερφής της, ως συνδικαιούχος στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Καρέ-καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε "γυναίκα" μέσα σε 3 χρόνια (vid)

Τραβώντας μια φωτογραφία κάθε μέρα και στη συνέχεια συνθέτοντας με αυτές ένα βίντεο, ένας 24χρονος Αυστραλός παρουσιάζει την μεταμόρφωση του από άνδρα σε γυναίκα μέσα σε 3 χρόνια με την βοήθεια της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών και με μια επέμβαση θηλυκοποίησης προσώπου.

ΝΔ: Να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους παράνομους συντρόφους τους



Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη.

"Κατανοούμε την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κατοχυρώσει το ρόλο του αποκλειστικού εγγυητή των άκρων. Εκτός από ύβρεις, θα περιμέναμε...

Ο άνθρωπος του ΓΑΠ, Θεοχάρης, νέος ΓΓ Εσόδων... καλά κρασία

Ο σημερινός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Χάρης Θεοχάρης είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του υπουργείου Οικονομικών καθώς με απόφαση του υπουργού Οικονομικών επελέγη για τη θέση του γ.γ γραμματέα εσόδων.

Τα κλασικά οικιακά σκεύη των ΣΥΡΙΖΑίων βρέθηκαν και στη βίλα "Μαρία Κάλλας" (Φωτορεπορτάζ)

Αντιασφυξιογόνες μάσκες, άδεια μπουκάλια, αρκετά κράνη, ακόμα και κομμάτια μάρμαρου, αποτελούσαν τα εφόδια των καταληψιών

Η αστυνομία μετά τη βίλα "Αμαλία" εκκένωσε και τη βίλα "Μαρία Κάλλας" και προσήγαγε 7 καταληψίες. Οι αστυνομική όταν μπήκαν στο υπό κατάληψη κτήριο αντίκρισαν αντικείμενα ανάλογα της βίλας "Αμαλία".

Ολοήμερο αντάρτικο πόλεων από τους ΣΥΡΙΖΑίους

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες της βίλας Αμαλία πραγματοποίησαν περίπου 1.000 άτομα, έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Το συγκεντωμένο πλήθος λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα καταλήξει στο Πολυτεχνείο.

Μεγάλος τρόμπας ο Γκουαρδιόλα-Δείτε τι έκανε του Ρονάλντο [βίντεο]

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο όταν κατά τη διάρκεια του gala της FIFA για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» θέλησε να χαιρετήσει τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

To «στικάκι» μίλησε: Δημιουργήθηκε από τον ΠΑΠ στις 8 Ιουλίου του 2011... άρα δεν είναι το αρχικό που έφτιαξε στα τέλη του 2010

Το ενδεχόμενο διάπραξης και τρίτου αδικήματος, αυτού της νόθευσης εγγράφου από τους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εξετάζουν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς, που κάλεσαν σήμερα σε εξηγήσεις τους κ.κ. Διώτη και Καπελέρη σε ανωμοτί καταθέσεις.

Άνθιμος: Να καταργηθεί ο όρκος βουλευτών υπαλλήλων και δικαστηρίων γιατί τον έχουν ξεφτιλίσει

Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου για τους βουλευτές, τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, προτείνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος.

Συνεχίζοντας τη ριζοσπαστική του πρόταση ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ζητά την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου και από τα δικαστήρια αλλά και από την διαδικασία ανάληψης των καθηκόντων των υπαλλήλων, καθώς όπως τονίζει ξεπέφτουν με αυτόν τον τρόπο τα ιερά και τα όσια.

Γελάει ο κόσμος με τον Βαξεβάνη: Έστειλα το USB για εργαστηριακό έλεγχο - Ήταν μολυσμένο με κολοβακτηρίδια, άρα...

[Και γιατί δεν μας το έλεγες από την αρχή ρε μεγάλε, ότι το στικάκι είναι πειραγμένο, αλλά μας το λες μετά από 1 μήνα αφού το ξέρει όλος ο ντουνιάς; Για να πουλήσεις καμιά φυλλάδα ακόμα;]

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης -που πριν ένα μήνα είχε δημοσιοποιήσει τα 2.059 ονόματα (εκτός δηλαδή από τα 3 που είχαν αφαιρεθεί)- υπόσχεται πως θα αποκαλύψει στο περιοδικό HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Ένας στους δύο Έλληνες θέλει τη δική του επιχείρηση... με ποια προσόντα, ένας θεός ξέρει...

Παρά την κρίση, το 50% των Ελλήνων επιθυμούν να έχουν τη δική τους επιχείρηση και να μην είναι υπάλληλοι σε κάποια εταιρεία ή δημόσιο οργανισμό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Χειροπέδες σε 29χρονο για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς

Στη σύλληψη ενός 29χρονου με την κατηγορία της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» προχωρησε η Ελληνική Αστυνομία την Τετάρτη.

Σιγά μωρή! Θα σκίσεις το καλσόν-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Βίλα Αμαλία και Κάλλας θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν

Δηλώσεις μετά την εκκένωση από την Ελληνική Αστυνομία των χώρων που είναι γνωστοί ως «βίλα Αμαλία» και «βίλα Μαρία Κάλλας» έκανε ο βουλευτής Καστοριάς Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.

Ο Πεπόνης αγνοεί την εντολή του Αρείου Πάγου: Δεν στέλνει το USB στον Σφακιανάκη

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης αρνήθηκε να παραδώσει σήμερα -σύμφωνα με την σαφή έγγραφη εντολή που του είχε δώσει ο Αρειος Πάγος- το USB με τη λίστα Λαγκάρντ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πραγματογνωμοσύνη.

Κανένα ΣΟΚ... Αλβανός ιστορικός λέει πως την Ελλάδα απελευθέρωσαν οι Aλβανοί... ότι έχει πει κι ο Πάγκαλος δηλαδή...

Αλβανός ιστορικός λέει πως την Ελλάδα απελευθέρωσαν οι Aλβανοί αλλά πως να μην το πει όταν το λέει ο Πάγκαλος στο βίντεο στο τέλος

Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας.

Δείτε πως χαιρετιούνται οι παίκτες της Ρεάλ [βίντεο]

Ενα διαφορετικό τρόπο επέλεξε για να χαιρετίσει τον Ρονάλντο, πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ικερ Κασίγιας στο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη.

Κων/νος Σιμωνίδης: Ποιος ήταν ο μεγαλοφυής Έλληνας πλαστογράφος που ξεγέλασε όλη την Ευρώπη [εικόνες]

Για την «αφεντιά» του, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ερευνητικής δημοσιογραφίας της Γερμανίας, ο Ρύντιγκερ Σάπερ, έγραψε το 2011 ένα υπέροχο βιβλίο όπου καταγράφει με ευανάγνωστο και παιγνιώδη τρόπο το βίο και τη πολιτεία του Κων/νου Σιμωνίδη και το οποίο οι Έλληνες αναγνώστες έχουν πλέον την τύχη να απολαύσουν σε εξαιρετική μετάφραση της Νατάσας Σεχίδου από τον εκδοτικό οίκο Νεφέλη.

Παπαδημούλης: Αθλιότητα να φορτώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη «Βίλα Αμαλία»... κατά τύχη ήταν μέσα ο καθεστωτικός ληστής του Βούτση...

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha χαρακτήρισε ως συκοφαντική αθλιότητα την προσπάθεια να φορτώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ τις καταλήψεις στη «Βίλα Αμαλία». Προφανώς όταν τα έλεγε δεν ήξερε ότι ήταν μέσα στους καταληψίες ο προσφατα αποφυλακισθέντας καθεστωτικός ληστής, γιος του συντρόφου Βούτση... άσε που δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τα συντρόφια της βίλας!

ΕΚΑΜ: Η ειδική μονάδα της ΕΛ.ΑΣ που έβαλε τέλος στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία» [βίντεο]


Μόλις έγινε γνωστό πως αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν τη «Βίλα Αμαλία» αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ και ειδοποιήθηκε η ΕΚΑΜ -Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα- προκειμένου να επέμβει στο σημείο και να βάλει τέλος στην κατάληψη.


Του ΣΥΡΙΖΑ του φταίει ο Τζιτζικώστας που δεν έβγαλε κανέναν σε εκλογές για επιτροπές της Περιφέρειας!!

Με επιστολή του ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης κατηγορεί τον νέο περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα ότι νόθευσε τις εκλογές (!!!) στις επιτροπές της περιφέρειας προκειμένου να στηρίξει τις μνημονιαές πολιτικές... Δηλ. δεν τους φταίει το ότι δεν έχουν τον απαραίτητο αριθμό συμβούλων, καθότι στις εκλογές του 2010 είχαν έρθει τελευταίοι και ότι ο καθένας ψήφισε το κόμμα του αλλά ο Τζιτζικώστας! Διαβάστε την πίκρα τους για να γελάσετε:

Wall Street Journal: Από Times Square η Ομόνοια έγινε Βαγδάτη


Η Ομόνοια ήταν η καρδιά του ελληνικού ονείρου, τόπος συνάντησης για κάθε Έλληνα που έφτανε στην πρωτεύουσα, γράφει η εφημερίδα με τίτλο «η κάποτε ζωντανή πλατεία είναι το κέντρο της ελληνικής συμφοράς».

Η κρυφή σχέση της λίστας Λαγκάρντ με τις μίζες της Siemens

Πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ ελέγχονται και για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αυτό μαρτυρά η πρώτη σάρωση των κωδικών που δόθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Η απόλυτη ξεφτίλα για όλους: Ελληνόπουλα πηγαίνουν στην Τουρκία για να προπονηθούν

[Ξεφτίλα και για το κράτος, την κυβέρνηση, την ομοσπονδία αλλά και για τα "Ελληνόπουλα" που θα πάνε στην Τουρκία για προπόνηση!! ΄Ελεος ρε! 1000 φορές στο ποτάμι ή κόψτε τον αθλητισμό από το να απολαμβάνετε τον οίκτο και να γίνεστε περίγελος των Τούρκων!]

Χρήσιμα θα αποδειχθούν τελικά τα διαβατήρια που έβγαλαν οι αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας "Νηρέας".

Επίθεση στον πρωθυπουργό επειδή επικαλέστηκε το Θεό …

Παράσημο Σαμαρά η επίθεση Κούλογλου: "Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες"... Προφανώς με το "βλάκες" εννοεί όσους τον κρατάνε και τον ταϊζουν στην ΕΡΤ

Με αφορμή την – για δεύτερη φορά- επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού, ο γνωστός κρατικοδίαιτος Στέλιος Κούλογλου κάνει λόγο για βλακώδη πολιτική και αντιπροτείνει ότι ο Θεός θα πρέπει να βοηθά τους βλάκες.

Άλλη μια διαφήμιση της Ελλάδας από την Αγγλία: Ριάλιτι στη Κέρκυρα... με ουροποσία και όργια (φώτο)

Αηδιασμένοι δήλωσαν χιλιάδες Βρετανοί τηλεθεατές μετά την χθεσινή προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους από το ριάλιτι What happens in Kavos που δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει το καλοκαίρι στον Κάβο της Κέρκυρας.

Βίντεο: Ο Σαμαράς για το σχέδιο ανάπτυξης

Η προσέλκυση επενδύσεων δεν γίνεται με ευχές και δημόσιες σχέσεις, αλλά με συγκεκριμένα ουσιαστικά βήματα και στοχοχρονοδιαγράμματα, τόνισε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των δράσεων του υπουργείου Ανάπτυξης για το 2013.

Εγγυημένη πηγή γέλιου-Τσάκας: Κύριοι, είστε ανύπαρκτοι

Επίθεση του Βλάση Τσάκα στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία χαρακτηρίζει "ανύπαρκτη", με αποτέλεσμα να οδηγεί την ομάδα στον κατήφορο. Σκληρή κριτική και για την επιλογή του Φάμπρι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την κατάληψη στη ΔΗΜΑΡ, όχι όμως στη «Βίλα Αμαλία»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την συμβολική, όπως την χαρακτήρισε σε ανακοίνωση του, κατάληψη των γραφείων της Δημοκρατικής Αριστεράς και παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τα γεγονότα στη «Βιλα Αμαλία».

Ανακοίνωση απ' τα ρεμάλια του ΣΥΡΙΖΑ για τη βίλα Αμαλία

Ανακοίνωση για το θέμα της κατάληψης στη βίλα Αμαλίας εξέδωσε και η νεολαία του ΣΥΝ. Φυσικά και τάσσεται αλληλέγγυα με τους ρέμπελους καθότι προέρχονται από τους κόλπους της:

Ανατροπή στην υπόθεση Παπακωνσταντίνου; «Φορολογημένα τα χρήματα» λένε οι συγγενείς του

Σε ανατροπή στην υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ οδηγεί η κατάθεση των συγγενών του πρώην υπουργού στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Ο Μπαλάφας επιβεβαιώνει ότι ο καθεστωτικός ληστής του Βούτση είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες στη βίλα Αμαλία

«Δεν έχει σημασία τι κάνουν η ανιψιά του ενός και ο γιος του άλλου»... λέει με νόημα θέλοντας να πει ότι δεν είναι υπεύθυνοι για τις οικογένειές τους, αλλά ξέχασε να συμπληρώσει «μόνο ο Ρουσσόπουλος ήταν υπεύθυνος για τη Μάρα Ζαχαρέα και έπρεπε να παραιτηθεί». Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν είναι υπεύθυνοι για τους ψηφοφόρους τους που τα σπάνε ούτε για τα παιδιά τους που ληστεύουν...

Οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις

Οι συνολικά 101 προσαγωγές ατόμων από τη Βίλα Αμαλία κατά την επιχείρηση της αστυνομίας νωρίς σήμερα το πρωί, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Γιάννος: Ο κερατάς πρώην της γυναίκας μου έχει την επιμέλεια των παιδιών του... αλλά της κατέθεσε 1,3 εκ ευρώ για τα παιδιά!

Τρελούς θα μας κάνει ο πρώην υπουργός Αμυνας που κατονομάζει τον Θεόδωρο Ουσταμπασίδη, πρώην σύζυγο της γυναίκας του, με την οποία χώρισαν επειδή εκείνη τον κεράτωσε με τον Γιάννο (πρέπει να ήταν πολύ απελπισμένη!)  του οποίου ήταν γραμματέας, ότι άνοιξε τον λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ στην Ελβετία, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, για να αποκαταστήσει τα παιδιά τους των οποίων την επιμέλεια είχε ο ίδιος ο Ουσταμπασίδης!!! Δηλ. και κερατάς και δαρμένος ο Ουσταμπασίδης!

Ο Σαμαράς συμμετείχε εκτάκτως στη συνάντηση Αβραμό-Νίμιτς στο ΥΠΕΞ

Στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου επίκειται συνάντηση του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον προσωπικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

ΣΥΡΙΖΑίοι εμπόδισαν την είσοδο του Σαμαρά στο ΥΠΟΙΚ

Περίπου 200 ΣΥΡΙΖΑίοι από αυτούς που περιφέρονται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, με κράνη και κουκούλες, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο του πρωθυπουργού.

Πάγκαλος: Η "τσιπραρία", οι "συμμορίες" κι ο Βούτσης...

Ορμώμενος από την πρωινή διαφωνία (στο Mega) του Μάκη Βορίδη με τον Νίκο Βούτση, ο Θεόδωρος Πάγκαλος tweettάρει αφειδώς κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Βούτση προσωπικά, ο οποίος όμως δεν μπορεί να του απαντήσει καθώς τρέχει στη ΓΑΔΑ για να απελευθερώσει τον γιο του, το γνωστό καθεστωτικό ληστή που βγήκε από τη φυλακή πριν μερικούς μήνες.

Βρήκε κομμάτι εγκεφάλου, ενώ έτρωγε το KFC του!

Ξινό βγήκε στον 19χρονο Βρετανό φοιτητή, Ibrahim Langoo, το μεσημεριανό του γεύμα.

Ο νεαρός φοιτητής από το Έσσεξ της Αγγλίας αποφάσισε να φάει fast food. Πήγε, λοιπόν, στα κοντινότερο KFC και παρήγγειλε ένα κουτί από τις γνωστές φτερούγες κοτόπουλου της γνωστής αλυσίδας.

Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία». Μαντέψτε ποιου;

Ο Βουλευτής αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι που ήταν καλεσμένος για να πάει στο χώρο της κατάληψης

Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Μενεγάκη και Λάτσιος στο άστυνομικο τμήμα [εικόνα]

Στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς έδωσαν ραντεβού την περασμένη Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο.

Μισή ώρα μετά την Ελένη Μενεγάκη (που πήγε εκεί κατευθείαν μετά το τέλος της εκπομπής της) έφτασε ο Γιάννης Λάτσιος στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος Κηφισιάς.

Διώτης αθωώνει Βενιζέλο: Πήρα τη λίστα με τρία ονόματα λιγότερα

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης, όταν επεχείρησε να μπλέξει το όνομα του ο Γ. Παπαπακωνσταντίνου , έστειλε ένα μήνυμα μέσω … τρίτων:

Ξανά στο σκαμνί ο ανώμαλος πορνόγερος που συνελήφθη με κατεβασμένα παντελόνια!

Στο εδώλιο θα καθίσει και η μητέρα της μικρής που εξέδιδε την κόρη της για λίγα ευρώ...

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται σήμερα, η υπόθεση του 68χρονου Ηρακλειώτη, που πέρυσι την Πρωτοχρονιά είχε συλληφθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, μαζί με ένα 12χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία.

Με αυτό το μπουρδέλ@ το indymedia τι θα γίνει ρε Αντώνη;

Θα μπουκάρει επιτέλους ο Δένδιας και στο Πολυτεχνείο που επίσης τελεί υπό κατάληψη εδώ και 30 χρόνια ή θα τους αφήσουμε να οργανώνονται για το πως θα τα ξανακάνουν λαμπόγυαλο; Στο Πολυτεχνείο βρήκαν καταφύγιο οι κότες μετά την έφοδο της ΕΛΑΣ στη βίλα Αμαλία:

Επέστρεψε στις αγορές η Ιρλανδία... άρα δεν φταίει το φάρμακο αλλά ο ασθενής

Με την έκδοση τριετούς κρατικού ομολόγου επέστρεψε την Τρίτη στις αγορές η Ιρλανδία, για πρώτη φορά από την υπαγωγή της στον μηχανισμό στήριξης το Νοέμβριο του 2010, αποτελώντας την πρώτη από τις χώρες του Μνημονίου που αποκτά πρόσβαση στον διεθνή δανεισμό.

«Με βίασε του Αγίου Βαλεντίνου ενώ κοιμάταν δίπλα η Λίντσεϊ», δηλώνει η μητέρα της Λόχαν [εικόνες]

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε η μητέρα της Λίντσεϊ Λόχαν σχετικά με τα 22 χρόνια σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης που έχει υποστεί στα χέρια του συζύγου της και πατέρα των 4 παιδιών της. Τις οποίες συνόδευσε και με το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Επέμβαση της αστυνομίας και προσαγωγές καταληψιών στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ (βίντεο)

Ομάδα τριάντα ατόμων είχε εισβάλει και καταλάβει τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς επί της Αγίου Κωνσταντίνου.  Εκείνη την ώρα στα γραφεία του κόμματος βρίσκονταν, υπάλληλοι και λίγα από τα στελέχη ενώ η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σε επαφή με την αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την εκτόνωση της έντασης.

Βγενόπουλος: «Η ΑΥΓΗ πρέπει να βρει ένα άλλο παράδειγμα «κακού» φορολογούμενου»

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ΑΥΓΗ αναφέρει ότι στο εκκαθαριστικό μου σημείωμα δήλωσα εισόδημα 18.217,41 Ευρώ «λίγο πάνω από το όριο της φτώχειας», ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης το σχολίασε στη Βουλή χαριτολογώντας ότι «με τέτοιο εισόδημα θα μπορούσα να λάβω επίδομα θέρμανσης».

Βίντεο-Καμπουράκης: Τα μαλακισμέν@ κατάλαβαν τη Βίλα Αμαλία

"Φάουλ" στον αριστερό καθωσπρεπισμό έκανε στο πρωινό του Mega ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος αποκάλεσε "μαλακισμέν@" αντί για "άπλυτα" ή "ρεμάλια" τα τσογλάνια που κατέλαβαν τη Βίλα Αμαλία.

«Πετάει» η Μέρκελ, βυθίζονται οι Φιλελεύθεροι στις δημοσκοπήσεις

Τον «άνεμο πρωτιάς» των Χριστιανοδημοκρατών της Άνγκελα Μέρκελ δείχνει να ενισχύεται η τελευταία γερμανική δημοσκόπηση, που επιβεβαιώνει επίσης ότι οι Φιλελευθέροι βρίσκονται με το ένα πόδι έξω από την επόμενη γερμανική Βουλή. Οι Χριστιανοδημοκράτες βρίσκονται στο ρεκόρ του...

Ζητείται μόνιμος Γενικός Γραμματέας Εσόδων

Ποιο πρόσωπο έχει αποκλειστεί και από ποιον χώρο προέρχονται οι πιθανότερες υποψηφιότητες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σε αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του μόνιμου Γενικού Γραμματέα Εσόδων βρίσκεται ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Δεύτερη στο ΝΑΤΟ σε στρατιωτικές δαπάνες η Ελλάδα παρά την κρίση

Εντυπωσιακό χαρακτηρίζουν οι Financial Times το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι δεύτερη στο ΝΑΤΟ σε αμυντικές δαπάνες (σε ποσοστό του ΑΕΠ).

«Μόνο 2 χώρες αφιέρωσαν άνω του 2% του ΑΕΠ τους στην άμυνα: οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Αυτό είναι εντυπωσιακό» γράφει η αμερικανική εφημερίδα και συμπληρώνει:

Το μοιραίο λάθος που άφησε ελεύθερο το δολοφόνο της Ξάνθης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τέρας της Ξάνθης που έκαψε ζωντανή την άτυχη Ζωή στις 27 Δεκεμβρίου.

Πριν 9 μήνες ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου είχε βρεθεί ξανά στις διακαστικές αίθουσες κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας. Στη δίκη αυτή ο 27χρονος είχε καταδικασθεί σε έξι μήνες φυλάκιση μόνο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Η Κρήτη στους 10 πιο hot προορισμούς του CNN

Επανέρχεται το μεγάλο αμερικάνικο δίκτυο CNN και προβάλλει την Κρήτη ως ιδανικό προορισμό διακοπών και περιήγησης.

Βάζει μάλιστα το νησί στον κατάλογο των περιοχών με τα καλύτερα πλέον κρασιά, λίγο καιρό μετά την Ευρώπη που "μέθυσε" με κρητικό κρασί.

Dallara (IIF): Η Ελλάδα θα επιστρέψει γρήγορα στις αγορές – Εντός του 2013 θα ανακάμψει – Η κυβέρνηση εδραιώνει την αξιοπιστία

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει πιο γρήγορα στις αγορές από ότι αναμενόταν εκφράζει ο Charles Dallara, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (IIF).

Πακιστανός ψαράς απειλεί τον Gangnam Style [βίντεο]

Aν σας εκνεύριζε το Gangnam Style έχετε λόγους να χαμογελάσετε: η πρωτοκαθεδρία του απειλείται από ένα νέο βίντεο με τίτλο «Μισό κιλό ψάρια», του Πακιστανού Muhammad Shahid Nazir – που την άνοιξη είχε αποτύχει σε ακρόαση του X Factor.