13 Μαρτίου 2013

Το "Πρόβλημα"


του Άγη Βερούτη

Έστω ότι έχεις ένα χωράφι δέκα στρέμματα (10.000 τετραγωνικά μέτρα).

Για να το καλλιεργήσεις και να βγάζεις σοδειές, φέρνεις φορτηγά με εύφορο χώμα και απλώνεις 10 πόντους ύψος σε όλη την επιφάνεια των δέκα στρεμμάτων.


Στουρνάρας: Πολύ κοντα σε όλα τα μέτωπα με τρόικα

«Σημαντική πρόοδος σε όλα τα θέματα» που χωρίζουν ακόμα την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα σημειώθηκε κατά την συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα, όπως δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.


Κεφαλογιάννης σε δημοσιογράφους: Σας γράφω στα παπάρια μου, γράψτε ότι θέλετε αρκεί να βάλετε καλή φωτογραφία

Ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέας του κόμματος, προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση του μετά τις επιθέσεις των δημοσιοκάφρων για την αρνητική ψήφο που έδωσε για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Μόλις είδε ότι επέμεναν στις παπαριές τους τους απάντησε καταλλήλως...


Ο Αρειος Πάγος λέει «ναι» στο χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αλλά όχι στη διακοπή ρεύματος

Μια ακόμα ανατροπή στη δικαστική «περιπέτεια» του ειδικού τέλους ακινήτων φαίνεται πως θα σημειωθεί κατά την συζήτηση στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισηγητής αρεοπαγίτης θα ταχθεί υπέρ της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που...

Απίστευτο υβρεολόγιο ΑΥΓΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Άδωνι!!! Δείτε πως τον βρίζουν

Έχουν χάσει την  ψυχραιμία τους και το δείχνουν χτυπώντας όσους τους τα χώνουν καθημερινά και αντιστέκονται στον αριστερό φασισμό. Δείτε πόσο χυδαία βρίζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη (φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνουμε κατ' εντολή ποιου είναι η υβριστική επίθεση... ένας είναι ο "έγκριτος" που το 2010 και 11 παντελόνιασε 2,1 μύρια από τους μαλάκες τους έλληνες και ότι γράψει τελευταία του το ακυρώνει ο Άδωνις):

Τελικά ο Μαλαχίας προφήτευσε μαλαχίες: Αργεντίνος ο νέος Πάπας Φραγκίσκος ο Α'-Είχε χάσει από τον Βενέδικτο-Ποιος είναι;

Ο Καρδινάλιος του Μπουένος Άιρες Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο ανακοινώθηκε ως ο νέος Ποντίφικας με το όνομα Πάπας Φραγκίσκος ο 1ος, κόντρα στις δήθεν προφητείες Μαλαχία που μιλούσαν για μαύρο Πάπα. Σε ηλικία 76 ετών, είναι ο πρώτος Πάπας από τη Νότια Αμερική.

Το βίντεο κλιπ της Ελλάδας για τη Eurovision

Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Αlcohol is free" είναι έτοιμο! Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision, που θα γίνει στο Μάλμο της Σουηδίας.


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το Γραφείο Τύπου και την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το Γραφείο Τύπου και την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάσαμε νωρίς το μεσημέρι στο newsbomb.gr ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά την απομάκρυνση Κωτούλα». Μετά από λίγη ώρα η είδηση είχε «κατέβει» και το link ήταν ανενεργό.

Μέχρι και οι κομμουνιστές του LIFO τους τη λένε...

[Εννοείται ότι λένε και κάτι παπαριές περί κατάργησης της Ομάδας Αλήθειας της ΝΔ, για να επιβεβαιώσουν ότι τσούζει... αλλά δείτε και τι λένε για τις κουτοπονηριές του ΣΥΡΙΖΑ]

Αυτή η *αποκάλυψη* κυκλοφορεί από προχτές.

Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πολλούς απαράδεκτους ή/και ακροδεξιούς τύπους είναι γνωστό και εξοργιστικό.


Ελληνας ο νέος επικεφαλής της Philip Morris International

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Philip Morris International Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι ο κ. Ανδρέας Καλαντζόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Executive Officer (CEO) με ισχύ αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 8 Μαΐου, 2013.


Ανοίγει τις πύλες του ξανά το «Μακεδονία Παλάς» στα χέρια του Ιβάν του ΠΑΟΚτσή

«Επιστρέφει» ελαφρώς ανακαινισμένο και εν αναμονή αρκετών πελατών το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία Παλάς» το οποίο θα ανοίξει ξανά την Πέμπτη.


Σάλος στη Γερμανία: Η Μέρκελ είναι από την Πολωνία;

Πολωνικής καταγωγής είναι κατά το ένα τέταρτο η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με μια νέα βιογραφία της η οποία κυκλοφορεί αύριο στην Γερμανία και υπογράφει ο Στέφαν Κορνέλιους, δημοσιογράφος της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung.


Respect από τους έλληνες κοπανατζήδες στους Βραζιλιάνους – Εφτιαξαν ψεύτικα δακτυλικά αποτυπώματα για να χτυπάνε κάρτα στη δουλειά

Υπάρχουν αρκετοί «έξυπνοι» τρόποι για κάνει κάποιος κοπάνα από τη δουλειά και τους περισσότερους από αυτούς του έχουν τιμήσει δεόντως οι Ελληνες, ωστόσο, πολλοί γιατροί και νοσοκόμοι Βραζιλιάνοι ξεπέρασαν εμάς, αλλά και τους εαυτούς τους με μια εφεύρεση υψηλής τεχνολογίας.


Βίντεο - σοκ από τη λιποθυμία του Γ.Παπαστάμκου-Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Παπαστάμκος αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε σήμερα μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος, ενώ προήδρευε μιας διαδικασίας ψηφοφορίας.

ΜΝΗΜΗ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ

Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων

Τα μεσάνυκτα της 13ης καθώς ξημέρωνε η 14η Μαρτίου 1957 οι Άγγλοι αποικιοκράτες κρέμασαν τον έφηβο αγωνιστή του Κυπριακού Αγώνος Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Ο υπερήφανος Έλληνας μαθητής από την Πάφο είχε προλάβει στα 18 του χρόνια να αναδειχθεί σε σπουδαίο ποιητή, αθλητή και μαχητή υπέρ της Ενώσεως της Κύπρου με την Ελλάδα.

Γιατί το πληκτρολόγιο είναι "ανακατεμένο";

Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους.


Είδηση του MEGA για τους πατριώτες του κ@λου

Σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης, προλόγισε με τα ακόλουθα λόγια ένα θέμα:

"Αφου η Ανγκελα Μέρκελ επέβαλε λιτότητα σε άλλους λαούς της Ευρώπης, η ίδια έδωσε αύξηση μισθών σε εκατομύρια εργαζόμενους στο γερμανικό δημόσιο".

Κατ' αρχάς...

Τι μεσολάβησε και άλλαξαν άποψη οι ΣΥΡΙΖΑίοι για τις Σκουριές;

Του Σταμάτη Ζαχαρού

Το 2003 η χώρα ζούσε το προολυμπιακό ντελίριο. Κανείς δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την παραγωγή, την βιομηχανία ή την οικονομία. Μόνον ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ έμοιαζε με τη φωνή της λογικής που μιλούσε για Κυβερνητικό σχέδιο αποβιομηχάνισης.


Γελάει ο κόσμος με το νούμερο: Τι θα πει ...λαφαζάνης στα κυπριακά;

H εξήγηση έρχεται και ...επιστημονικά

Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που έχει απαντήσεις για όλα! Ανατρέχοντας λοιπόν στο λήμμα "λαφαζάνης" στην κυπριακή διάλεκτο, διαβάζουμε την εξής ερμηνεία

"λαφαζάνης:

Αρναούτογλου για Περρή: "Φτάνει στα 60 και συνεχίζει να..." (βίντεο)


Δείτε όλα όσα είπε στο μικρόφωνο του Star ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Βαγγέλη Περρή.

"Ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο που έβλεπες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παλικαράκι στα 25 του χρόνια, να πηγαίνει σαν το κατσίκι πάνω στα βουνά. Είχε μια φρεσκάδα. Αν περάσουν τα χρόνια και κυνηγάς τη φρεσκάδα -που, πλέον δεν έχεις- δημιουργεί την ίδια εντύπωση, που δημιουργείται όταν βλέπεις κάποιους 60άρηδες, που ήταν εραστές στα 30 και χρησιμοποιούν ακριβώς τα ίδια παλιομοδίτικα κόλπα.

LifO: Η ζωή με 510,95 ευρώ το μήνα... και χωρίς γκόμενα έτσι;

Μια μοναδική ανάλυση των μηνιαίων εξόδων ενός νέου που αμοίβεται με 510, 95 ευρώ το μήνα και εμμέσως του τρόπου ζωής και των συμβιβασμών που κάνουν οι πολίτες στην Αθήνα της κρίσης, κάνει η LifO.


ΣΔΟΕ: 3 μήνες (ακόμα... δηλ. σύνολο 6 μήνες για τον έλεγχο 4 ατόμων!!) για τις... εξαδέλφες Παπακωνσταντίνου

[Πλάκα θα κάνουν... ή δεν έχουν καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν]

Δύο με τρεις μήνες θα χρειαστεί το ΣΔΟΕ για να συντάξει και να στείλει στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ένα ολοκληρωμένο πόρισμα για τους λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.


Η ΧΑ κάνει σεμινάριο Ελληνικής Ιστρορίας

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή γνωστοποιεί ότι ξεκινούν τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ομιλητές μεταξύ άλλων θα είναι ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παπάς και Ηλίας Κασιδιάρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Χρυσή Αυγή: Ο Κασιδιάρης ζήτησε άρση της ασυλίας του

Mετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για το χαστούκι στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Μετά το προπαγανδιστικό video clip αποσύρθηκε και το τραγούδι των Σκοπίων από την Eurovision

Η κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (MRTV), η οποία έχει τα δικαιώματα για την Eurovision, αποφάσισε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό με άλλο τραγούδι. Το αρχικό τραγούδι, με το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει η χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο για τον τίτλο του...

Εννοείται ότι το φάρμακο δεν είναι θανατηφόρο: "Η επιστροφή της Ιρλανδίας στις αγορές"

[Βέβαια οι πατριώτες του κώλου έχουν έτοιμη την απάντηση: "Έλα μωρέ η Μέρκελ τους βγάζει άρον άρον στην αγορά για να πει ενόψει των γερμανικών εκλογών ότι όλα πάνε καλά"... Δηλ. η Μέρκελ τους βγάζει στην αγορά και η αγορά θα παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ, ενώ εμάς δεν μας βγάζει γιατί θέλει να μας εξοντώσει και να μας πάρει τα σπίτια και τον ήλιο...; Γελάει ο κόσμος ρε σεις με τις ανοησίες...]

Δεκαετή ομόλογα εκδίδει η ιρλανδική κυβέρνηση που επιστρέφει στις αγορές. Στόχο της αποτελεί η συγκέντρωση...

Σαμαράς: Δεν φοβόμαστε να τα βάλουμε με τη βία-Η άκρα αριστερά με το λαϊκισμό συναντά την αναρχία (video)

Αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με τη συμμετοχή κεντροδεξιών νεολαιών από όλη την Ευρώπη στο Μουσείο της Ακρόπολης για την αντιμετώπιση της βίας.

Συνεχίζεται ο κατήφορος Βαξεβάνη: Τώρα τα έβαλε και με τον Άδωνι

Στο κόκκινο έχουν φτάσει τα νεύρα του Κώστα Βαξεβάνη μετά τις ξεφτίλες που έχει φάει για τις δήθεν "χουντικούς" και "ναζί" που έχει η ΝΔ. Αφού χθες απάντησε χυδαία σε μια γυναίκα σήμερα ήρθε η σειρά του Άδωνι να αισθανθεί το χυδαίο χαρακτήρα του δημοσιογράφου που μόνο τη διετία 2010-2012 τσέπωσε 2,1 εκ ευρώ από την ΕΡΤ.


Έρχονται οι Καρντάσιαν στην Ελλάδα: Χαράς ευαγγέλια για τον ελληνικό τουρισμό...

Οσο αναζητούνται αποτελεσματικοί τρόποι τόνωσης του ελληνικού τουρισμού, φαίνεται πως μια τονωτική ένεση θα μπορούσε να δώσει γνωστή στο παγκόσμιο στερέωμα οικογένεια που θα έρθει σε νησί των Κυκλάδων μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο που πιστά την ακολουθεί.


Ν.Δ. Θεσσαλονίκης: Ήθελαν θύματα

Για τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις, με πρόθεση την πρόκληση θυμάτων, κάνει λόγο η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της για τις χθεσινές εμπρηστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών της Ν.Δ. Κώστα Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού.


Αυτή είναι η νέα βιογραφία του σκ@τόψυχου που κυκλοφορεί μόνο στο εξωτερικό [εικόνα]

«Είμαι άνθρωπος με πολλά πάθη που προσπαθώ να τα κρύψω» έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, σύμφωνα και με τη νέα του βιογραφία με τίτλο «Ανδρέας Παπανδρέου: Η γέννηση ενός Ελληνα Δημοκράτη και αναρθόδοξου πολιτικού» που κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό.

Όταν ο ΣΥΝασπισμός ήθελε χρυσωρυχείο στη Χαλκιδική!!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ της 9.6.2003...

Τους αποκλεισμένους μεταλλωρύχους-απεργούς πείνας της TVX στο Μαντέμ Λάκο της Χαλκιδικής επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, μαζί με την βουλευτή του ΣΥΝ Ασημίνα Ξηροτύρη, το μέλος της Π.Γ. του κόμματος Γ.Μπαλάφα και τον Γραμματέα Ν.Ε. Χαλκιδικής Χρ.Ασημινάρη.

BINTEO-Nέα μάχη Κανέλλη-Κασιδιάρη για τη σφαλιάρα (βίντεο)

[Για να γελάει ο κόσμος: Και φυσικά η Βουλή ψήφισε υπερ της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη αλλά όχι υπερ της άρσης ασυλίας της Κανέλλη την οποία ο ίδιος έχει μηνύσει... ]

 Νέο "θερμό" τετ α τετ μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή, στην ψηφοφορία για το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η Μέρκελ στέλνει τον Ρεχάγκελ στην Ελλάδα

Η καγκελάριος Μέρκελ στέλνει στην Ελλάδα τον Όττο Ρεχάγκελ να ενθαρρύνει τους Έλληνες, να συμβάλει στην αποκατάσταση των ελληνογερμανικών σχέσεων και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό.


Εντάξει ρε αμερικανοτσολιάδες το εμπεδώσαμε!! Δεν χρειάζεται να καταγγέλλετε κάθε βδομάδα τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη!

Για δεύτερη φορά, μετά την ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας, το Κοινοβούλιο της Βουλγαρίας προχώρησε στην καταγγελία της συμφωνίας με την Ελλάδα και τη Ρωσία για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.


Ποιος ακούει πάλι την κλάψα τους... " Απορρίφθηκε από το ΕΣΡ η προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Mega"

Απορρίφθηκε από το ΕΣΡ η προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ (με την προσφυγή έναντίον μας τι να έγινε άραγε; ακόμα γελάνε με τον Σκουρλέτη στο ΕΣΡ;) κατά του Mega που αφορούσε στη μη μετάδοση της ανακοίνωσή του για το ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ που έλαβε το κανάλι.


Νεκρός αξιωματικός του στρατού από έκρηξη οβίδας -Δυο τραυματίες

Ενας ανθυπολοχαγός πυροτεχνουργός του Στρατού σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά τη διαδικασία εξουδετέρωσης άσκαστων οβίδων στο πεδίο βολής «Ψηλός Στάλος». Ο άτυχος πυροτεχνουργός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.

Αγριεμένος για δραχμή πρωί-πρωί ο Λαφαζάνης...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ξεκίνησε τη μέρα του ζητώντας κατάργηση του μνημονίου (αυτού που ο Τσίπρας θα επαναδιαπραγματευτεί), εκκίνηση της οικονομίας με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα προερχόμενο από την εθνικοποίηση και των τραπεζών (που θα βρει λεφτά να χώσει το κράτος... εκτός αν κόψει νέες δραχμές ο Λαφαζάνης), και αναδιανομή πλούτου.


Έχασαν την ψυχραιμία τους και στην ΑΥΓΗ και άρχισαν τα μπινελίκια: Αποκαλούν τον Πρετεντέρη "βεζυροπούλα"

Επίθεση με χαρακτηρισμούς που θα μπορούσαν να είναι και αγοραίοι κάνει σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Γράφει η «Αυγή»:


Φυσικά και ο φυλακισμένος Σαξώνης εισπράττει κανονικά το μισθό του... σκέσε και δούλευε είλωτα του ιδιωτικού τομέα

Συνεχίζονται οι απίστευτες προκλήσεις με υπαλλήλους που βρίσκονται στη φυλακή ή τους έχουν επιβληθεί ποινές φυλάκισης και αυτοί πληρώνονται από το δημόσιο, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά πρώην συνεργάτες του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Για τους πατριώτες του κ@λου-Ελ. Βενιζέλος: Οι Γερμανοί φεύγουν, οι κινέζοι έρχονται

[Οι ναζί που θα μας έπαιρναν μέχρι και την ιδιωτική περιουσία και τα σπίτια, φεύγουν από το "προτεκτοράτο" τους... άλλη μια επιβεβαίωση του πόσο μαλάκ@ς είναι οι πατριώτες του κ@λου]

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Η Shenzhen είναι μία κινεζική κοινότητα που από τα τέλη της δεκαετίας του ʽ70 «φιλοξενεί» μία από τις πρώτες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες της κινεζικής αυτοκρατορίας. Αποτέλεσε, σύμφωνα με τους αναλυτές, «δοκιμαστικό σωλήνα» της πολιτικής προσέλκυσης ξένων επενδυτών στη χώρα, με το εγχείρημα να στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η Shenzhen αποτελεί, σήμερα, μία από τις πλουσιότερες πόλεις της Κίνας.


Θα σκίσουν κανα καλσόν αυτοί: "Θα βάζαμε και τα τάνκς"

[Καλά, όχι ότι πρέπει να παίρνουμε και τις μετρητοίς ότι λέγεται στη Βουλή... είναι γνωστό ότι γίνεται ένας άτυπος διαγωνισμός για το ποιος θα πετάξει τη μεγαλύτερη κορώνα...]

Ένα ακόμη επεισόδιο στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων απειλητικής συμπεριφοράς πρόσθεσε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.


Σκάνδαλο: Καρδινάλιος που συμμετέχει στο Κονκλάβιο εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας

Σε υπόθεση συγκάλυψης σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων φαίνεται να εμπλέκεται ο Ρωμαιοκαθολικός αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, Ρότζερ Μαχόνι, ο οποίος από χθες βρίσκεται στο Κονκλάβιο όπου συμμετέχει στη διαδικασία εκλογής του νέου Πάπα.


ΤΑ ΝΕΑ: Ο Μηταράκης απέλυσε τμηματάρχη γιατί «δεν είχε ψυχική επαφή» με διευθυντή του γραφείου του

[Μπορεί ο Μυταράκης να αξίζει το "ξύλο" αλλά όχι και να του το ρίχνει ο Παπαχρήστος επειδή έδιωξε προφανώς κάποια ΠΑΣΟΚα!]

Στην απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη να απομακρύνει τμηματάρχη από τη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου επειδή «δεν είχε ψυχική επαφή» με τον διευθυντή του γραφείου του αναφέρεται ο Χρήστος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ, στο άρθρο του με τίτλο «Λογαριασμό σε ποιον δίνει;».


Το κομποσχοίνι του ΕΚΑΜίτη

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία ενός άντρα των ΕΚΑΜ ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια στις Σκουριές την περασμένη εβδομάδα.


Σήμερα: Δείτε τον κομήτη που θα περάσει από την Ελλάδα! (video)

Την εμφάνιση του πάνω από την Ελλάδα κάνει σήμερα ο κομήτης Pan STARRS C/2011 L4, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει την επίσκεψη του στον πλανήτη Γη.

Καθηγητής την ακούμπησε στον ώμο και τον κατήγγειλε για παρενόχληση

Αντισυνταγματικές κατά τους συνταγματολόγους οι νέες πειθαρχικές διατάξεις που καταργούν το τεκμήριο της αθωότητας για κάθε εκπαιδευτικό σε βάρος του οποίου θα γίνει καταγγελία.

Το θέμα αναλύθηκε σε ημερίδα που διοργανώθηκε στην Πάτρα, από την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, σε συνεργασία με του Συλλόγους Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Αιγίου και Καλαβρύτων όπως αναφέρει το thebest.gr


Κάνουν πάρτι οι φοροφυγάδες - Πώς κλέβουν εκατομμύρια ευρώ σε ΦΠΑ

Πάρτι έχουν στήσει οι φοροφυγάδες αξιοποιώντας στο έπακρο την αποσύνθεση των ελεγκτικών υπηρεσιών, που βρίσκονται σε... παρατεταμένη φάση αναδιοργάνωσης.

Δεκάδες κρούσματα εικονικών τιμολογίων, εταιρείες- «μαϊμού» που λειτουργούν με «αχυρανθρώπους» κλέβοντας εκατομμύρια ευρώ ΦΠΑ...

Σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Σόρος και την νεαρή πρώην ερωμένη του

Στις δικαστικές αίθουσες κατέληξε ο έρωτας που αναπτύχθηκε πριν χρόνια ανάμεσα στον 82χρονο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος και την -τότε- 27χρονη ηθοποιό Αντριάνα Φερέιρ. Το πρώην ζευγάρι πλέον ανταλλάσσει μέσω των δικηγόρου του μόνο βαριές κουβέντες και αλληλοκατηγορίες.


Ρηματική διακοίνωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών «Η Τουρκία έστειλε ρηματική διακοίνωση στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, σε απάντηση της ελληνικής ρηματικής διακοίνωσης της 20ης Φεβρουαρίου 2013. Η τουρκική ρηματική διακοίνωση, όπως εξάλλου αναμενόταν, επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις της, και αντικρούει τις ελληνικές θέσεις, όπως έχουν διατυπωθεί στο κείμενο που εστάλη στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.


Συνελήφθη και ανακρίνεται ύποπτος μοτοσικλετιστής

Πελώρια ερωτήματα γεννώνται για ευρείας εμβέλειας σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα

Ένα άτομο που συνελήφθη τις πρώτες βραδινές ώρες χθες, κρατείται και ανακρίνεται στην Αντιτρομοκρατική.

Απίστευτες χυδαιότητες από τον Βαξεβάνη!!! Δείτε με τι «γαμ@ει» ο έγκριτος!!!!

Απίστευτη εικόνα δίνει τις τελευταίες ώρες στο twitter ο "εγκριτος" δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Μια εικόνα που θυμίζει μόνο ψυχάκια η μαστουρωμένο. Λογικό να έχει χάσει την ψυχραιμία του μετά τις απανωτές γκάφες των τελευταίων ημερών...

NASA: Ο Αρης είχε ζωή – Το νερό του ήταν πόσιμο

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα του ρομποτικού διαστημικού οχήματος Curiosity στον πλανήτη Αρη, καθώς, ως ανακοίνωσε η NASA, είναι πολλές οι πιθανότητες να υπήρχε στο παρελθόν μικροβιακή ζωή.


Μπαρτσελόνα και Γαλατά στους 8 του CL (βίντεο)

Σάλκε - Γαλατάσαράι 2-3 (highlights)