08 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή είναι η Γερμανίδα καλλονή που θα ταράξει την ελληνική τηλεόραση φέτος το χειμώνα [εικόνες]

Αν μη τι άλλο στα τούρκικα σίριαλ ομολογουμένως συμμετέχουν ηθοποιοί εξαιρετικής ομορφιάς που καθηλώνουν τα βλέμματα, ωστόσο, την φετινή τηλεοπτική σεζόν οι οθόνες αναμένεται να αναστενάξουν από μία Γερμανίδα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Με βουλοκέρι σφραγίζει τα γράμματα ο Μπένυ... και το χρυσοπληρώνουμε!!

Πόσο κόστισε το... απαραίτητο αξεσουάρ του υπουργείου Εξωτερικών

Τους τύπους και τις αρχές του... Βυζαντίου φαίνεται πως κρατάει το διπλωματικό ταχυδρομείο του υπουργείου Εξωτερικών. Στην αλληλογραφία του διατηρεί ακόμη το...

ΒΙΝΤΕΟ-Πανηγυρίζουν στο Τόκιο και καλά κάνουν καθώς δεν έχουν Πρωθυπουργό τον κινέζο

Εκατομμύρια κάτοικοι της Ιαπωνίας πανηγυρίζουν μετά την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να δώσει στο Τόκιο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Αποθέωσαν τον Πάπα. Είπε ότι οι πόλεμοι χρησιμεύουν για την πώληση όπλων

Μετά την ημέρα προσευχής και νηστείας (Σάββατο), υπέρ της ειρήνης στην Συρία, στην Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο, ο πάπας Φραγκίσκος θέλησε να επανέλθει την Κυριακή στον κίνδυνο επικείμενων πολεμικών επιχειρήσεων στην Μεσόγειο.

Μπράβο τα κοριτσάκια!! Χρυσές Νεάνιδες στην Πόλη

Η Ελλάδα αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην υδατοσφαίριση νεανίδων, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη επικράτησε 8-5 της Ισπανίας.

Ο Στέφανος Κασιμάτης αποκαλεί "χρήσιμο ηλίθιο και εμετικο μπακαλιάρο" τον Στυλιανίδη κι αυτός του απαντά

Στέφανος Κασιμάτης

Είναι από αυτά που, όπως έμαθα προσφάτως από την μόνη σοβαρή πολιτική εκπομπή του ραδιοφώνου, λέγονται στη γλώσσα των νεότερων «μπακαλιάροι». Πρόκειται, δηλαδή, για διατυπώσεις αποφθεγματικού ύφους, των οποίων ο γλοιώδης στόμφος προκαλεί κάτι ανάμεσα σε οίκτο και αηδία. (Αυτό, ωστόσο, δεν στερεί το μάλλον παρεξηγημένο είδος των «μπακαλιάρων» από την πρακτική χρησιμότητά τους - εγώ, π.χ., τους καταγράφω σε μια ατζέντα για ώρα ανάγκης και τους διαβάζω όταν χρειάζομαι επειγόντως πλύση στομάχου...)

Ελληνικό κουδούνι στην Ίμβρο

Ένα μόνιμο και χρόνιο αίτημα των ιμβριακών οργανώσεων έγινε πραγματικότητα και από την περασμένη Δευτέρα το σχολείο ξεκίνησε να λειτουργεί με δύο μαθητές στους Αγίους Θεοδώρους, το χωριό του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου.

Ποιοι είναι οι 20 φορείς Δημοσίου που κλείνουν στα τέλη Σεπτέμβρη – Δώρο πλασματικά έτη σε όσους θέλουν να γλιτώσουν τη διαθεσιμότητα

Ακόμη 20 φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου φορέα αναμένεται να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της ηγεσίας του.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ: Αμετανόητος δείχνει ο Κάτσε

Ο Κάτσε μπορεί να διέγραψε τον ελληνικό λογαριασμό του στο Facebook, αλλά διατηρεί ακόμα τον αλβανικό όπου δεσπόζει η φωτογραφία με μπλουζάκι του UCK.

Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ μπορεί να απενεργοποίησε τον ελληνικό λογαριασμό του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζεται με τη συγκεκριμένη μπλούζα, ωστόσο υπάρχει ενεργό προφίλ με το όνομά του στο οποίο υπάρχει ακόμα η φωτογραφία.

Ασαντ: Δεν έριξα εγώ χημικά

«Δεν εξαπέλυσα εγώ την επίθεση με χημικά», διαβεβαιώνει σε συνέντευξή που έδωσε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ. Ο Σύρος πρόεδρος επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις...

Τρία εκατ. τουρίστες τον Σεπτέμβριο!

Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ο Σεπτέμβριος φέρνει μαζί του πολλές αφίξεις και η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Ετσι ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας 2,522 εκατ. τουρίστες, όπως όλα δείχνουν φέτος οι αφίξεις θα είναι αυξημένες κατά 20%, δηλαδή μέσα σε όλα τα φετινά ρεκόρ του τουρισμού θα προστεθεί και αυτό του Σεπτεμβρίου με 3,026 εκατ. τουρίστες.

Χουλιάρας: 9 Ρίχτερ δεν μπορεί να δώσει ο ελλαδικός χώρος

O σεισμολόγος κ. Γεράσιμος Χουλιάρας μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη για τους σεισμούς που έγιναν στην Θεσσαλονίκη (3,9 R) και την Κρήτη (5 R).

Ίχνη του «φαντομά» Παλαιοκώστα στην Κοζάνη

Προσημειωμένα χαρτονομίσματα από λύτρα εντοπίστηκαν σε τράπεζα στην Κοζάνη

Πριν από μερικές εβδομάδες η αστυνομία ενημερώθηκε ότι σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κοζάνη εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο χαρτονομίσματα των 200 από τα προσημειωμένα των λύτρων (περίπου 10.800.000 ευρώ) της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά το καλοκαίρι του 2008.

Παραμένει χαλαρά η πάλη στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών έως το 2024

Τελικά η πάλη θα παραμείνει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων το 2020 και το 2024, όπως αποφάσισε η ΔΟΕ.

Αυτό σημαίνει ότι τίθενται εκτός του σκουός, το μπέιζμπολ - σόφτμπολ, που ήταν τα υποψήφια αθλήματα να πάρουν τη θέση του.

Στη σχετική ψηφοφορία που έγινε στο Μπουένος Άιρες η πάλη συγκέντρωσε...

Παπαγεωργόπουλος: Τα δίνει όλα ενόψει δίκης με Τσοβόλα

Τον Δημήτρη Τσοβόλα προσέλαβε ως συνήγορο υπεράσπισης ο φυλακισμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε μία ύστατη προσπάθεια να βγει από τη φυλακή.

Διαψεύδει το υπ. Υποδομών το λουκέτο - εξπρές σε ΟΣΕ που προβλέπει ο Χατζηνικολάου

"Τo κλείσιμο ή η απαξίωση του ΟΣΕ δεν περιλαμβάνονται επ΄ ουδενί στο σχεδιασμό μας", ξεκαθαρίζει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με αφορμή δημοσιεύματα για τον Οργανισμό και το λουκέτο - εξπρές που ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση.

Η Αλ Κάιντα κατέλαβε χριστιανική πόλη στη Συρία

Εξτρεμιστική οργάνωση-παρακλάδι της Αλ Κάιντα, που μάχεται στο πλευρό των ανταρτών της αντιπολίτευσης στη Συρία, κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ, ανακοίνωσε ότι κατέλαβε την ιστορική χριστιανική πόλη της Μαλάουλα, επικρατώντας των καθεστωτικών δυνάμεων.

Η “Hürriyet”… υποκλίθηκε στην εθνική ομάδα μπάσκετ!

Η τούρκικη εφημερίδα "Hürriyet" αποθεώνει την ελληνική ομάδα και... βγάζει στη σέντρα τους παίκτες του Τάνιεβιτς.

"Η Τουρκία έχασε και τον τρίτο της αγώνα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας από μία απαστράπτουσα Ελλάδα σβήνοντας κάθε ελπίδα των Τούρκων για πρόκριση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Στα 921,15 ευρώ το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις

Στα 921,15 ευρώ (προ κρατήσεων φόρου και υγειονομικής περίθαλψης), ανέρχεται το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις, ενώ η πλειοψηφία των κυρίων συντάξεων βρίσκεται μεταξύ 500 και 1000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της της τέταρτης έκθεσης του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ», για το μήνα Σεπτέμβριο.

Σκότωσαν το θεριό. Άνδρες των SWAT εκτέλεσαν άνδρα 107 ετών

Ένας άνδρας 107 χρόνων έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας (SWAT) στο Arkansas των Η.Π.Α.

ΦΩΤΟ: Πάλι τον πούλο πήρε χθες ο τουρκολάγνος ΣΥΡΙΖΑίος Νάσσος Θεοδωρίδης

Εκτός απ' την Ρεπούση πρέπει να στεναχωρήθηκε κι ο Νάσσος Θεοδωρίδης χθες...

Εσείς δηλ. ποιον λέτε να υποστήριζε ο τουρκολάγνος του ΣΥΡΙΖΑ στο χθεσινό παιχνίδι Ελλάδος-Τουρκίας... το δήλωσε και γεμάτος καμάρι στο Facebook!!!

Δείτε τι έγραψε:

ΦΩΤΟ: Άντε να γίνει η 3ος ΠΠ για να κηρύξουν οι Βούλγαροι του defencenet.gr τον 4ο...

Πόσο μπετόβλακας, στόκος πρέπει να είσαι για να ενημερώνεσαι από τους Βούλγαρους ιδιοκτήτες του defencenet.gr:

ΦΩΤΟ: Ευτυχώς έχουμε και τον Στρατούλη και γελάμε...

Μάλλον προς μετεωρολογία το πάει το "θερμό":

Αφού το κάνει ο Harry Potter, γιατί όχι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Του Γιώργου Καισάριου

Πριν μερικά χρόνια υπήρχε μια παραθρησκευτική οργάνωση νέας γενιάς με το όνομα Heaven΄s Gate (πόρτα του παραδείσου). Αυτή η οργάνωση λοιπόν πίστευε ότι η γη θα καταστραφεί και ο μόνος τρόπος να ξεφύγει κανείς από την καταστροφή ήταν να φύγει από την γη και να πάει σε άλλο πλανήτη.

Ελληνικό καφριλίκι: Οι δυνάμεις του πολιτισμού

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Χθες στο Πεδίον του Αρεως το κράτος της καταστολής και των απαγορεύσεων υπέστη συντριπτική ήττα. Στις αλέες και στους διαδρόμους κυκλοφόρησαν επιτέλους τροχοφόρα. Η απουσία τροχοφόρων από το πάρκο ήταν μια πληγή που χρόνιζε. Περπατούσες και δεν ήσουν αναγκασμένος να κάνεις στην άκρη, οι μητέρες και οι γιαγιάδες με τα καροτσάκια δεν κοίταζαν πανικόβλητες γύρω τους και γενικά η κατάσταση ήταν απολύτως βαρετή και αποπροσανατολιστική.

ΒΙΝΤΕΟ-Άρτια εξοπλισμένη η ΕΛΑΣ εναντίον των αναρχοάπλυτων: Τους παρακολουθούσε με ιπτάμενη κάμερα

Με κάμερες προσαρμοσμένες σε UAV (unmanned aerial vehicle) παρακολουθούσε η Ελληνική Αστυνομία τη δράση των αναρχοάπλυτων στη Θεσσαλονίκη κατά τη χθεσινή πορεία στη ΔΕΘ. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να τα κάνουν πάνω τους οι κότες και να μην ανοίξει ρουθούνι... η Επανάσταση του Τσίπρα μετατίθεται τώρα για...

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Τον τσάκισε πάλι τον καπιταλισμό ο Αλέξης

Και φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε όπως αρμόζει... σαν γνήσιος Τσε Γκεβάρα των φτωχών που αυτοκτονούν, φορούσε...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ

Δείτε το:

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτούς υποστηρίζετε ρε μαλακισμ@νες του ΣΥΡΙΖΑ;;; Σύριοι ισλαμοφασίστες μαστιγώνουν γυναίκα και γελάνε

Κτηνωδία των λεγόμενων "αντικαθεστωτικών" στη Συρια. Μια γυναίκα δεμένη πεσμένη στο πάτωμα, σκεπασμένη για να μη βλέπει ουρλιάζει και εκλιπαρεί τους βασανιστές της. Την μαστιγώνουν με μανία και τα γέλια τους ακούγονται καθαρά στο βίντεο που έχει αναρτηθεί προφανώς από τους ίδιους.

Άλλη κα@λα να το ακούς κι άλλη να το βλέπεις: 109 αναρχοάπλυτοι προσήχθησαν με τα χέρια πάνω στο κεφάλι

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη, ενώ στους 109 ανήλθε ο αριθμός των ατόμων που προσήχθησαν. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, 3 από τις 109 προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις. Ενώ ενδεικτικός της αποφασιστικότητας της αστυνομίας είναι ο τρόπος...

Έπιασε δουλειά το CNN: Πρόβαλε σοκαριστικά βίντεο με τα θύματα των χημικών

[13 ολόκληρα βίντεο έχουν δήθεν τραβήξει αμέσως λίγο μετά την επίθεση με τα χημικά και δείχνουν θύματα με αφρούς και σπασμούς... ενώ αυτός που βιντεοσκοπεί κόβει βόλτες ανάμεσά τους... περίεργα πράματα... και όλως τυχαίως τα βίντεο αυτά έρχονται στη δημοσιότητα 2 μέρες μετά τη δημοσίευση από τους NYT βίντεο όπου ισλαμοφασίστες αντάρτες εκτελούν σύρους στρατιώτες]

Ένα νέο βίντεο από το μακελειό με τα χημικά στη Συρία παρουσίασε το CNN

Στο βίντεο με τις σοκαριστικές εικόνες που μετέδωσε το CNN παρουσιάζονται ημίγυμνοι άνδρες πεσμένοι στο έδαφος με σπασμούς και προβλήματα αναπνοής και παιδιά που ψυχορραγούν.

Και κλάμα τα κομμούνια: Η Ελλάδα ξεσκισε την Τουρκία στο Ευρωμπάσκετ (βιντεο)

Οι μεγάλες ομάδες στις μεγάλες (ξαφνικές) απουσίες συσπειρώνονται και η Εθνική μας ομάδα απέδειξε το Σάββατο στο Κόπερ ότι είναι μεγάλη. Είναι μεγάλη ομάδα για μεγάλα πράγματα σε αυτό το Ευρωμπάσκετ!

Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί του 2020-Για 5η συνεχόμενη φορά εκαναν κλαρίνο οι Τούρκοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μαύρη βραδιά για την Τουρκία και τον ίδιο τον Ερντογάν που παρουσίασε την υποψηφιότητα, καθώς την ίδια ώρα όπου ανακοινωνόταν στην μακρινή Αργεντινή το Τόκιο ως νικήτρια πόλη, στο Κόπερ της Σλοβενίας οι τούρκοι καλαθοσφαιριστές έκαναν κλαρίνο στους έλληνες.

Για πρώτη φορά μετά το 1964 οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην Ιαπωνία και στο Τόκιο. Η ιαπωνική πρωτεύουσα ανέλαβε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, επικρατώντας των υποψηφιοτήτων της Κωνσταντινούπολης και της Μαδρίτης.