20 Νοεμβρίου 2013

Δυσαρέσκεια για τον Καλαντζή και την παπαριά που πέταξε!

Δεν τις προλαβαίνει ο Σαμαράς τις παπαριές που πετάνε... Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου δημιούργησαν εκ νέου ψιθύρους

Πάνω που ελλατώθηκαν οι ψίθυροι για την ατάκα του Δάνη Τζαμτζή με το... παξιμάδι, ήρθε ο Γιώργος Καλαντζής να δημιουργήσει νέες συζητήσεις. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής επέλεξε να κάνει μία εκτενή αναφορά στις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι βουλευτές λέγοντας

Προς συνεργασία Βαξεβάνη – Γιαννακόπουλου στο newsbomb

Πολύ κοντά στην έναρξη συνεργασίας βρίσκονται ο επιχειρηµατίας ∆ηµήτρης Γιαννακόπουλος και ο δηµοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Οι συζητήσεις µεταξύ των δύο ανδρών έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν µήνα.

Προς διαγραφή ο Τατσόπουλος: Στο προεδρείο της ΚΟ τον «παραπέμπει» η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα έντονης δυσφορίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συζήτησε το απόγευμα της Τετάρτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου με τις οποίες εκφράζει δημόσια διαφωνίες με την πολιτική του κόμματος σε σειρά ζητημάτων και ενώ το όλο θέμα θεωρούνταν λήξαν μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο την Τρίτη.

Κατατέθηκε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Στη Βουλή κατατέθηκε το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο φέρνει αυστηρές ποινές και κυρώσεις σε όσους παραβούν τις διατάξεις του ενώ προβλέπει ακόμα και διακοπή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα.

Το 'πε και το 'κανε ο Βρούτσης: Συμφωνία με τρόικα για 640 εκατ. ευρώ από την εισφοροδιαφυγή χωρίς νέα μείωση συντάξεων

Η τρόικα δέχθηκε το σχέδιο του υπουργού Εργασίας για κάλυψη 640 εκ ευρώ από την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και όχι από μειώσεις συντάξεων - Χάνεται το ραντεβού της 9ης Δεκεμβρίου για την σύγκλιση στο δημοσιονομικό κενό του 2014

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η νέα συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία ανάμεσά στους δανειστές και στον υπουργό Εργασίας για τον στόχο των 640 εκατομμυρίων καθώς η τρόικα δέχθηκε τελικά το σχέδιο του κ. Βρούτση για την εισφοροδιαφυγή.

Ρατσιστική επίθεση σε οδηγό του ΟΑΣΘ... από αλλοδαπούς...


Τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν και χτύπησαν οδηγό αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ επειδή τους ζήτησε να...ακυρώσουν εισιτήριο. Ήταν λίγο μετά τις 19:30 όταν το λεωφορείο με τον αριθμό 72 με προορισμό τη Ν. Μηχανιώνα σταμάτησε στη στάση της Περαίας. Οι τρεις αλλοδαποί...

Γελάνε κι οι πέτρες με τους ΑΕροψεκασμένους!! Ερώτηση του φοροκλέφτη για βάση εκτόξευσης πυραύλων της ΝΑΣΑ στην Καλαμάτα!

[Τι έγινε ρε Βασίλη; Εκείνη την καμπάνα των 2,5 εκ για τη φοροκλοπή της πλήρωσες]

Δύο υπουργεία απέστειλαν στη Βουλή έγγραφες απαντήσεις σε ερώτηση βουλευτή για το ενδεχόμενο το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να γίνει βάση εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο Διάστημα για τουριστικούς λόγους.

Ποιες είναι οι εκφράσεις από τα Αρχαία Ελληνικά που χρησιμοποιούμε σήμερα [λίστα]

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική παράδοση και γλώσσα να είναι εξαιρετικά προβληματική, ωστόσο υπάρχουν λέξεις και εκφράσεις που πέρασαν αυτούσιες στην καθημερινότητά μας και ευτυχώς μας θυμίζουν το δοξασμένο παρελθόν.

147.000 ευρώ στο υπ. του Μπένυ, για «φουλάρια και γραβάτες» για την ελληνική προεδρία στην ΕΕ!

Η ελληνική προεδρία στην ΕΕ άρχισε να μας απασχολεί πριν καν ξεκινήσει. Και μας απασχολεί με φουλάρια και γραβάτες αξίας 147.000 ευρώ!

O ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος απάλλαξε τον Αριστείδη Ανδρουλάκη από τα καθήκοντα του επικεφαλής του Γραφείου της Ελληνικής Προεδρίας.

H Πύλη της Κολάσεως -Ο κρατήρας που προβληματίζει τους επιστήμονες τα τελευταία 40 χρόνια [εικόνες]

Οταν αυτός ο κρατήρας αποκαλύφθηκε, μετά από μία γκάφα σε γεώτρηση, αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά. Οι επιστήμονες εκτιμούσαν ότι αυτό θα κρατήσει μερικές ημέρες. Από το 1971, ακόμη περιμένουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Και με τον Κουτσούκο πλακώθηκε ο Κουρουμπλής

Ένταση επικράτησε στα έδρανα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία που αφορά τις τιμές των φαρμάκων. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε γιατί έχουν επιφυλάξεις σχετικά με τις τιμές των φαρμάκων.

Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2014 με 18 εκατ. αφίξεις και έσοδα 13 δισ. ευρώ

Θετικοί προβλέπονται οι οιωνοί όσον αφορά τον ελληνικό τουρισμό για το 2014, καθώς ο αριθμός των αφίξεων τουριστών στη χώρα μας αναμένεται να ξεπεράσει τα 18 εκατομμύρια και να σπάσει νέο ρεκόρ.

Εκβιάζουν τον Μπένυ οι κηπουροί του ΓΑΠ-Πανάρετος:Πιθανή μια κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρινίσεις για την ανάρτησή του στο twitter σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους «παπανδρεϊκούς» και την προοπτική προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας δίνει μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών» ο Γιάννης Πανάρετος, ο οποίος ρωτά ρητορικά την αξιωματική αντιπολίτευση αν προτιμά μια συμφωνία κορυφής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή μια «στροφή» με πειστικά επιχειρήματα «σε ψηφοφόρους που είναι θεμελιωδώς προοδευτικοί».

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Fokas»

Ο 88χρονος Λέανδρος Φωκάς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Προκαλεί η Τουρκία: Δεν παίρνουμε μαθήματα από την Ελλάδα για τις θρησκευτικές ελευθερίες

Συνέχεια στη διαμάχη για την Αγία Σοφία δίνει η Τουρκία η οποία σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικό της υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως «η Τουρκία δεν έχει τίποτα να μάθει από την Ελλάδα, στο θέμα των θρησκευτικών ελευθεριών».

Άρειος Πάγος προς Πελεγρίνη: Άνοιξε τα πανεπιστήμια γιατί θα έχεις ποινικές ευθύνες

Τελεσίγραφο να ανοίξει τα πανεπιστήμια ειδάλλως θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες έστειλε στον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Θ. Πελεγρίνη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Στο Ελληνικό κράτος οι δυο ιστορικές επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου περιέρχονται στο Ελληνικό κράτος οι δυο ιστορικές επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίες επρόκειτο να δημοπρατηθούν σήμερα από τον οίκο Πέτρου Βέργου.

Ποιο βιβλίο για τη Δεξιά διαβάζει ο Μάκης στα έδρανα της Βουλής [εικόνες]

[Α ρε Μάκη γεράσαμε και μας προέκυψε πρεσβυωπία... που είναι οι εποχές που ήμασταν νέοι και μπανίζαμε τον αναρχοκομμουνιστή στο χιλιόμετρο... ]

Με μεγάλο πάθος συνελήφθη από τον φακό του φωτογράφου να διαβάζει ένα πολιτικό βιβλίο για την Δεξιά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, σε κάποια λεπτά ελεύθερου χρόνου που βρήκε στα έδρανα της Βουλής.

Μήπως κυβέρνηση και ΥΠΕΞ οφείλουν μια διάψευση γιατί αλλιώς... Έχουμε μπλέξει !!!!

Συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας για μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας στην 'Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου' ('ΤΔΒΚ') επικαλείται τουρκικό έγγραφο. (!!!!!)

Διαβάστε τη συνέχεια στο logiastarata.gr

Μπράβο ηλίθιοι ΝΔίτες! Για να διοριστείς στην ΔΤ όπως η παριζιάνα ΣΥΡΙΖΑία πρέπει να βρίζεις Σαμαρά, Κεδίκογλου, Καψή και να υπερασπίζεσαι τον κατηγορούμενο για τρομοκρατία Σακκά

Μ' αρέσει ο Καψής που σήμερα δήλωσε ότι θέλει μια ΔΤ που να κλείνει το τηλέφωνο σε όποιον υπουργό ή πολιτικό διαμαρτυρηθεί... προφανώς απαγορεύεται να διαμαρτυρηθεί κάποιος για την κρατικοδίαιτη κυρία Θωμαΐς Παπαιωάννου που τόσο καιρό συκοφαντεί τον Κεδίκογλου, τον Καψή, συγκρίνει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό με τον Φράνκο, μιλάει για ψευδοκράτος, για ψευδοβουλή, για ψευδοδικαιοσύνη, κάνει εκπομπές στην παράνομη ΕΡΤ με ότι πιο ακραίο υπάρχει και μιλάει για αναξιοκρατικούς διορισμούς στη ΔΤ, ενώ δεν παραλείπει να καρφώσει και "συναδελφικά" όσους διορίστηκαν με το πρώτο κύμα διορισμών στη ΝΕΡΙΤ... μέχρι να αποκαλυφθεί ότι τόσο καιρό...

Αγωγή κατέθεσε ο ΠΑΣΟΚος Ιορδάνης αλλά παραδέχεται ότι πήρε 25 στρέμματα με ενοίκιο 758 ευρώ το χρόνο... απλά λέει ότι τα νοίκιασε νόμιμα! [εικόνες]

Αγωγή κατά της εφημερίδας NEWSBOMB και του ομώνυμου site για συκοφαντική δυσφήμηση, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα που τον παρουσίαζε πρωταγωνιστή σε σκάνδαλο παραχώρησης δημόσιας γης.

Της πουτάν@ς γίνεται παντού!! "Τα «αμαρτωλά» μισθολόγια του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης"

Μετά από σειρά καταγγελιών σε σχέση με τη λειτουργία του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος, αποφασίστηκε η διενέργεια κατεπείγοντος ελέγχου από το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

Το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚικό παρελθόν του Ταμείου Οδοποιίας που πάει για κλείσιμο, οι «κλοπές» και το σκάνδαλο του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ [εικόνα]

Θύμα πολλαπλών σκανδάλων υπήρξε το πολύπαθο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας από το 2006 (κυβέρνηση Καραμανλή) ως το 2011 (κυβέρνηση Παπανδρέου).

2007: Ο Καραμανλής καταγγέλλει το Σκάνδαλο ΑΡΤΙΟΝ

Εσύ ήθελες υπουργείο κι αν δεν μπορείς κάντην! O Kυριάκος Άσπρισαν τα μαλλιά μου τους τελευταίους μήνες [εικόνα]

Σχόλιο για τα μαλλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη «που άσπρισαν» έκανε συντάκτης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά τη σημερινή του συνάντηση με την τρόικα:

ΒΙΝΤΕΟ-Σε μεγάλο κάφρο εξελίσσεται ο Κουρουπλής: σήμερα φώναζε και διέκοπτε πάλι τον Άδωνι

Έντονη λογομαχία είχαν πριν λίγο στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας για την τροπολογία του υπουργείου Υγείας δέχθηκε τα πυρά από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καθυστερήσει τη μείωση της τιμής των φαρμάκων και προτείνει μια διαδικασία που θα μας πάρει ένα 6μηνο!».

Υπουργός ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ -> Αρβανιτόπουλος: Ο Πελεγρίνης φταίει-Υπάρχει οικογενειοκρατία στο παν/μιο-Υπάλληλοι: Ψεύδεσαι

Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για το πανεπιστήμιο Αθηνών και την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι μας δουλεύετε ρε;; "ΘΑ κλείσει το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας"... κάντε το μη το λέτε

Ο πρώτος οργανισμός, που είναι υποψήφιος για λουκέτο, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA (και το MEGA ξέρει από οδοποιία ;) ), είναι το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σαμαράς για τη δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

Ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του Ιδρύματος Ωνάση στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο με το ποσό των 30 εκατ. ευρώ δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Αντώνη Παπαδημητρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: O ΣΥΡΙΖΑ λέει όχι στη μείωση τιμών

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής με αφορμή την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την τιμολόγηση των φαρμάκων.

Απίστευτος ελιγμός απο αντιτορπιλικό! - ΒΙΝΤΕΟ

Το αντιτορπιλικό USS Gonzalez μπρόστά απο το πλήθος στο Νορφολκ Βιρτζίνια μετά απο ενα εντυπωσιακό σόου απέδειξε πώς μπορεί να διατηρήσει την τέλεια ισορροπία!

Εκεί που έβριζε τώρα γλύφει η Τζάκρη

«Μέσα απ’ αυτήν τη διαφαινόμενη απαξίωση του πολιτικού συστήματος ξεπήδησε μια νέα λαϊκιστική πολιτική δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένας πολιτικός σχηματισμός που διατείνεται ότι είναι Ευρωπαϊκός, αλλά τα δυο τελευταία χρόνια δεν ψήφισε καμία Ευρωπαϊκή οδηγία, ούτε καν αυτές που αφορούσαν την προστασία του περιβάλλοντος. Ένας πολιτικός σχηματισμός που με την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης ανά χείρας συνομιλούσε με ακροαριστερές πολιτικές οργανώσεις.

Απέλυσαν τηλεπαρουσιάστρια στη Νορβηγία επειδή φορούσε σταυρό

Διαμαρτυρήθηκαν οι Μουσουλμάνοι τηλεθεατές

Ακριβά πλήρωσε την πίστη της στον Χριστιανισμό δημοφιλής παρουσιάστρια τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων στη Νορβηγία. Η Siv Kristin Sællmann, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ονόματα της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης, απολύθηκε από τη δουλειά της επειδή έβγαινε στα δελτία φορώντας στο λαιμό της αλυσίδα με ένα σταυρό.

Πάψε βλάκα και θα μας πεθάνεις στα γέλια!! Καψής: Θα πάρουμε τους πιο ικανούχαχαχαχα

«ΝΕΡΙΤ, ένας νέος δημόσιος οπτικοακουστικός οργανισμός, αναδύεται από τις στάχτες της ΕΡΤ» είναι ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας Le Monde, που υπογράφει απεσταλμένος της στην Αθήνα. Στον υπότιτλο αναφέρεται: «Μεγάλο μέρος των 2700 υπαλλήλων της ΕΡΤ κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι».

Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου – Ξεγέλασε το θάνατο 7 φορές και κατόπιν κέρδισε το λαχείο [εικόνες]

Όποιος ακούσει έστω και σύντομα για τη ζωή του Frane Selak, του 85χρονου σήμερα δασκάλου μουσικής από την Κροατία, δεν μπορεί παρά να τον χαρακτηρίσει ως τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου. Και αυτό γιατί όχι μόνο ξεγέλασε το θάνατο εφτά φορές, αλλά και επειδή στο τέλος κέρδισε περισσότερα από 700.000 ευρώ στο λαχείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Σκουρλέτη στο ΚΚΕ: Ο Ζαχαριάδης «καθάριζε» κόσμο... εμείς τον Πετράν δεν τον «καθαρίσαμε»... ακόμα

Κατηγορηματικός ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με την ελευθερία έκφρασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ αποκρούοντας τα όσα υποστήριξε ο Πέτρος Τατσόπουλος περί «Ζαχαριαδικών», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24».

Επίθεση της «Αυγής» στον Σταύρο Ψυχάρη: Ο άνθρωπος που προτιμάει τους κλέφτες από τους αριστερούς γύφτους

Πολύ το όξος εις το χθεσινόν "Βήμα". Εις το κύριον άρθρον του οποίου αποτυπούται γλαφυρώ τω τρόπω το ταλέντο του εκδότου του να υβρίζει εις την καθαρεύουσα και η δυνατότης της καθαρευούσης να ενδύει τον υβριστή με ύφος και ήθος στρατοδίκη, γράφει η Αυγή.

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος: Δεν θα γυρίσω το άλλο μάγουλο

Την «ικανοποίηση» για την κάλυψη που του παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star. Παράλληλα, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα αποχωρούσε από το κόμμα, γιατί δεν θα είχε, όπως είπε, «κανένα στήριγμα».

ΈΛΕΟΣ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο ΟΑΕΔ βάζει τη .... Μεσσηνία σε διάταξη για παραμεθόριους νομούς όπου οι επιχειρήσεις δικαιούνται επιδότηση

[Αν ισχύει και δεν είναι μπαρούφα που έγραψε κάποιος που διαχειρίζεται τη σελίδα του ΟΑΕΔ]

Μια ερώτηση που τίθεται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για τις επιδοτήσεις που προφέρονται σε επιχειρήσεις σε νομούς της παραμεθορίου συμπεριλαμβάνει μεταξύ της Λέσβου των Σερρών και άλλων και την Καλαμάτα και τη Μεσσήνη του νομού Μεσσηνίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Θεός ο Τσίπρας, τάζει τα πάντα όλα! Με τις καθαρίστριες θα "καθαρίσει" την Ελλάδα

[ειλικρινά πιστεύουν όλες αυτές που του γελάνε και τον χαιρετάνε ότι θα τις ταϊσει με χρυσά κουτάλια;;]

Σε έντονους τόνους εναντίον της κυβέρνησης, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα. Μάλιστα, τις οποίες προέτρεψε να «καθαρίσουν» την χώρα από την Τρόικα και την κλεπτοκρατία.

Το «βαθύ λαρύγγι» του ΠΑΣΟΚ που τα λέει όλα στον Τσίπρα

Με κουίζ για δυνατούς λύτες μοιάζει η αποκάλυψη του Βήματος σήμερα για στέλεχος που έχει διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και αποτελεί το βαθύ λαρύγγι του κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα, επιδιώξει στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα για να είναι υποψήφιος ως περιφερειάρχης.

Μια τρύπα στο νερό απ' τους δικαστές: Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων

Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική έκρινε την διπλή 48ωρη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων το Πρωτοδικείο Αθηνών, με τους υπαλλήλους να αναμένεται να κατεβάσουν νέο πλαίσιο.

Εισήγηση για παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, κατέθεσε την εξασέλιδη εισήγησή του στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την οποία υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο καθώς δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που τού αποδίδονται.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας [λίστα]

Τα μεγαθήρια του Μουντιάλ αναμένεται να αποφύγει σε πρώτη φάση η Ελλάδα, η οποία γνωρίζει ήδη τους πιθανούς αντιπάλους της, με τα τελικά γκρουπ να οριστικοποιούνται στις 3 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες πριν από την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΑ ΝΕΑ: Ο Στάλιν πλανάται γύρω από την κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΔΟΛ και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ξέσπασε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος πως «το πιο συμπαγές και σταλινικό μπλοκ είναι το μνημονιακό μιντιακό που εκφράζεται κατά κύριο λόγο το βράδυ από το Mega και το πρωί από ΤΑ ΝΕΑ».

Βουλευτής ΑΝΕΛ: Ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας Καμμένου - Διέψευσε επιστροφή στη ΝΔ

Διευκρινίσεις για την χθεσινή ψηφοφορία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έδωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και παράλληλα διέψευσε τα σενάρια που μιλούσαν για επιστροφή της στη ΝΔ.

Επικός Ιμπραϊμοβιτς: “Δεν αξίζει να δείτε Μουντιάλ χωρίς εμένα”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πορτογαλία απέκλεισε την Σουηδία και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα δει το Μουντιάλ από το σπίτι του. Ή μάλλον δεν θα το δει, αφού όπως τόνισε δεν αξίζει να βλέπει κανείς το Μουντιάλ αν δεν παίζει ο ίδιος.

Καψής για ΝΕΡΙΤ: Σε καμία περίπτωση δεν υποσχόμαστε επαναπρόσληψη των υπαλλήλων της ΕΡΤ ή της ΔΤ

[Εννοεί μπορεί να έχουν πάρει κανα ΝΔίτη κατά λάθος και πρέπει να τον διώξουν κατά τη μετάβαση στο μόνιμο φορέα δημόσιας τηλεόρασης]

Πληθώρα συνεντεύξεων σε ξένα ΜΜΕ έχει δώσει ο υφυυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής. Μιλώντας στην εφημερίδα Le Monde, ξεκαθαρίζει ότι "Σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμεθα την επαναπρόσληψη των υπαλλήλων της ΕΡΤ ή της ΔΤ." Στην ίδια εφημερίδα μιλάει και ο Πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, ο οποίος δηλώνει ότι" το απότομο κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν σοβαρό λάθος, κυρίως σε ό,τι αφορά τη μέθοδο".

Συνεχίζει η ΑΥΓΗ να ειρωνεύεται τον Πετράν

Στο σημερινό κομμάτι της εφημερίδας «Αυγή» σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα του κ. Τατσόπουλου, είναι εμφανής η διάθεση ειρωνείας κατά του συγγραφέα. Συγκεκριμένα στο κομμάτι «Συστάσεις του Αλ. Τσίπρα για συλλογικότητα» αναφέρεται ότι ο κ. Τατσόπουλος...

Μπράβο Αντώνη διόρισε το ίδιο κοπριταριό στη ΔΤ... και μην ακούω ιστορίες για αγρίους ότι ο Καψής φταίει!

[Μόνο το Λάμπη ξεχάσατε από τους πρώην ΠΑΣΟΚους που τώρα έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑίοι! Γιατί! Επειδή δεν ήθελε; Μα έπρεπε να τον αναγκάσετε να θέλει... για να σας βρίζει κι αυτός!]

Μια ομάδα ανταποκριτών, μια δεκάδα, τα μέλη της οποίας έχουν εντελώς διαφορετικά προσόντα και αφετηρίες, εγκατέστησε ανά τον κόσμο η «ΔΤ» και η ομάδα Καψή. Ωστόσο ενώ το διευθυντήριο της μεταβατικής ΔΤ τοποθέτησε ανταποκριτή έως και στα κοντινά μας Τίρανα (άραγε γιατί;) στην πολύ πιο ενδιαφέρουσα από διπλωματικής άποψης Μόσχα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα λάμπει δια της απουσίας της. Άγνωστο γιατί.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για τη φωτογραφική που του "χρεώνουν"

[Ναι ρε Άδωνι έχει πικραθεί ο Γιαννακόπουλος με τις μειώσεις στα φάρμακα και γι' αυτό βαράει αλλά κι εσύ τι του δίνεις μαστίγιο; Είναι σοβαρά πράματα αυτά; "Πίστωση μέχρι 700 ευρώ για φωτογραφική μηχανή"; Και τι θα πει "μέχρι"; Αν είναι να αγοραστεί φωτογραφική μηχανή 200 ευρώ γιατί γράφετε "μέχρι 700" και τρώτε ξύλο; Καλά δεν ξέρεις ότι με 150-200 ευρώ μπορεί να αγοράσει κανείς μια χαρά μηχανή για φωτογραφίες; Να σου πω εγώ τι θα γίνει; Θα αγοραστεί μηχανή κοντά στα 700 ευρώ και κάποια στιγμή κάποιος θα την σουφρώσει... αυτό θα γίνει... όπως γίνεται συνήθως στο δημόσιο... ]

Για το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας "Newbomb" που αναφέρεται σε σπατάλες του υπουργείου Υγείας για την προβολή του υπουργού, απάντησε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπάχαλο ΣΥΡΙΖΑ:-Τατσό: bye bye αν συνεργαστούμε με ΑΝΕΛ -Παπαδημούλης: Είσαι αμετροεπής και νάρκισσος


Για την διαμάχη του με τον Βασίλη Μουλόπουλο και την πιθανή συνεργασία με τους ΑΕροψεκασμένους μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ ο Δ. Παπαδημούλης του επιτέθηκε μέσω twitter καλώντας τον να πατήσει φρένο.

Πού παντρεύονται τα περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα, πού γεννούν και πού χωρίζουν -Οι πρωταθλήτριες πόλεις

Η Ρόδος για τους γάμους, το Μαρούσι για τις γεννήσεις και η Αθήνα για τα διαζύγια αλλά και για τους θανάτους κρατούν τα σκήπτρα για κάθε έναν από τους προαναφερόμενους τομείς.Ολα αυτά τα ενδιαφέρονται στοιχεία αλλά και η αναλογία ένα διαζύγιο ανά 3,4 γάμους προκύπτουν από τα δεδομένου του Εθνικού Ληξιαρχείου.

Αποθέωσαν τον Σαμαρά στην κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο ελληνισμός της Κύπρου στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παρέστη στην κηδεία τού πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, στη Λευκωσία.

ΦΩΤΟ: Ντιόγκο για Μήτρογλου και Εθνική! Δείτε τι ανέβασε στο instagram

Ο Ντιόγκο δεν ξεχνά την Ελλάδα, κάτι που φάνηκε και με τη… διαδικτυακή του αντίδραση, μετά την πρόκριση της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή των πρώτων ευρωπαϊκών drones

Στόχος τα πρώτα μη επανδρωμένα αεροσκάφη να παρουσιαστούν μετά το 2020 - Το τελικό «πράσινο φως» θα δώσουν οι αρχηγοί των κυβερνήσεων των «28» στη σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου

Με τη συμμετοχή της Ελλάδας θα προχωρήσουν τα σχέδια για την κατασκευή των πρώτων ευρωπαϊκών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που αποφασίστηκαν στη σύνοδο κορυφής των υπουργών Άμυνας των κρατών μελών της ΕΕ.