18 Δεκεμβρίου 2013

Η πρώτη προπονήτρια ποδοσφαίρου είναι σέξι και πρώην μοντέλο [εικόνες + βίντεο]

Η Βικτόρια Βογιάκοβατς είναι μόλις 24 ετών και έχει αναλάβει την τύχη της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου NK η οποία μετέχει στην πέμπτη κατηγορία της Κροατίας.

ΦΩΤΟ: Πέστε απ' τα σύννεφα!! Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα και προπάντων η Αλέκα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!!

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει...

BINTEO: Όταν ο Εθνικός μας ύμνος τράνταξε ολόκληρο γήπεδο! Ποιοι άλλοι; Οι ελληνόψυχοι της Ανόρθωσης...

Ένα βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα και υπερηφάνεια...

Στο κατάμεστο γήπεδο της Ανόρθωσης, οι φίλοι της κυπριακής ομάδας κρατώντας 1.000 ελληνικές σημαίες ψάλλουν με πάθος τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και φωνάζουν για την ελληνική Κύπρο!
Η συγκίνηση χτυπάει κόκκινο όταν σηκώνουν το κορεό που απεικονίζει το κατεχόμενο Βαρώσι...

Η κομμουνιστική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και η προπαρασκευή ανατροπής του πολιτεύματος

Γράφει ο Αντίοχος

Διάβασα στις διαδικτυακές χαβούζες της αριστεράς (και της… προόδου), σχετικά με την 1η Πανελλαδική Συνάντηση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου σε κινηματογράφο. Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι εισηγητές των θεμάτων θα είναι δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οι Σταμάτης Καραγιαννόπουλος και Εύη Τούντα, οι οποίοι είναι οι εκπρόσωποι της συνιστώσας και ότι θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν την εκδήλωση οι Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Δηλαδή, επίσημα πράγματα!

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για λαμόγιο ο Βενιζέλος-Ποιος είναι ο "αεροπόρος" Ταφύλλης;

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι εξυπηρετεί «οφσετάδες» και επαγγελματίες των αντισταθμιστικών ωφελημάτων.

Τσαντίλα Σαμαρά για τον ηλίθιο Λιάπη - Εντολή για νόμο: Όποιος βουλευτής παρανομεί τέλος τα "χρυσά" προνόμια

- Η εντολή του Αντώνη Σαμαρά αφορά τους βουλευτές είτε εν ενεργεία είτε και συνταξιούχους
- Το Μαξίμου έδωσε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να ετοιμάσει ειδική νομοθετική ρύθμιση
- Μεταξύ των αδικημάτων είναι η πλαστογραφία, η ψευδής βεβαίωση και η απάτη
- Επίσημα η Νέα Δημοκρατία με όλα τα στελέχη δηλώνουν οργισμένα για την ενέργεια του Μ. Λιάπη
Το περιστατικό με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη που κυκλοφορούσε κυριολεκτικά με ένα αυτοκίνητο που εύκολα θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει κινητό έγκλημα, προκάλεσε την οργή του Μαξίμου και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Απορρίφθηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική-Σκυλοκαυγάς Μπένυ-Αλέξη

- Βενιζέλος: "Εχω πει στον κ.Τσίπρα ότι εξυπηρετεί "οφσετάδες", εξυπηρετεί επαγγελματίες των αντισταθμιστικών ωφελημάτων"
- Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι κατέθεσε πλαστό έγγραφο για τα υποβρύχια
- "Μιλούσες 72 λεπτά και δεν είπες τίποτα για την ταμπακιέρα", είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
- Σε λίγο η ψηφοφορία τόσο για την εξεταστική όσο και για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Μαραθώνια και σκληρή ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα των υποβρυχίων στην Βουλή.

Αυτοί είναι οι Έλληνες στη λίστα της LLOYD’S με τους 100 κορυφαίους εφοπλιστές

Δεκατέσσερις είναι οι Έλληνες εφοπλιστές που βρίσκονται στη λίστα της LLOYD'S με τους 100 κορυφαίους εφοπλιστές του κόσμου.

Μάλιστα τρεις είναι στην πρώτη δεκάδα της λίστας.

Συγκεκριμένα:

Μ. Κεφαλογιάννης: Ο κ. Λιάπης δεν είναι μέλος της ΝΔ οπότε δεν χρειάζεται να τον διαγράψουμε

Ο Μιχάλης Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, οπότε και το κόμμα δεν έχει κάποιον λόγο σήμερα, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

Ο κ. Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, δήλωσε στον Βήμα FM ο βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

ΣΚΙΤΣΟ: Πώς ξεκινάει και πως καταντάει ένας αναρχοάπλυτος κομμουνιστής

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα σκίτσο του ΚΥΡ που δείχνει με τρεις εικόνες την ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς.

Αρχικά ο αριστερός είναι με μούσια, ρούχα και συνθήματα αναρχικού, υποτίθεται ότι κάνει επανάσταση. Οσο περνούν τα χρόνια η εμφάνισή του αλλάζει και γίνεται ειρηνιστής ενώ...

Αδωνις: Αποδεκτή η παραίτηση της προέδου του ΟΚΑΝΑ - Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στη Ζέτα Μακρή

Αποδεκτή έκανε ο υπουργός Υγείας την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό στο περιθώριο της συνάντησής του με την ηγεσία της Ομοσπονδίας γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Ρούνεϊ και οι… εξωγήινοι! (video)

Κυκλοφόρησε το βίντεο της καμπάνιας της Samsung για την ομάδα μεγάλων αστεριών του ποδοσφαίρου που επιλέχθηκαν να σώσουν τη γη από τους εξωγήινους!

Εξωγήινοι δεν είναι και αυτοί;

Στη φυλακή ο Κάντας – Εδωσε ονόματα και διευθύνσεις

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών παραδέχθηκε ότι είχε 10 οφσόρ μέσω των οποίων είχε εισπράξει τουλάχιστον 16 εκατ. δολάρια από μίζες

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά και τη σημερινή μαραθώνια απολογία του ο Αντώνης Κάντας, πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο...

Συνοστίζονται ακίνητα μετοχές και ομόλογα (για να τα λέμε όλα) στο πόθεν έσχες της Ρεπούση

Δυο σελίδες ακίνητα και δυο σελίδες επενδύσεις σε χαρτιά περιλαμβάνει το πόθεν έσχες της φίλης μας Μαρίας Ρεπούση. Πρέπει όμως να της πούμε κι ένα μπράβο έστω και με σφιγμένα δόντια καθώς έχει επενδύσει (μαζί με τον σύζυγό της) κοντά 150.000 σε ομόλογα του δημοσίου και είναι από τους λίγους (ο Καραμανλής και 5-10 άλλοι "βλάκες"). Πάντως με τις μετοχές της ALPHA BANK την έχει πιεί πολύ άσχημα καθώς...

Σίβυλλα alert! Πως ο Μιχάλης Λιάπης έκανε... καμάκι στην κόρη των κολλητών φίλων του εθνάρχη

Οι εικόνες είναι διαφορετικές. Πολύ διαφορετικές. Η λάμψη από τις black and white φωτογραφίες κοντά σε ηχηρά ονόματα της εποχής έχει ξεθωριάσει. Το σκηνικό στο μεγαλοαστικό σαλόνι της οδού Μελεάγρου με τα βαριά έπιπλα, τους ακριβούς πίνακες στους τοίχους και τους ισχυρούς του χρήματος να συζητούν πίνοντας γαλλική σαμπάνια μοιάζει τόσο μακρινό! Τότε, πολλά χρόνια πριν, ο Μιχάλης Λιάπης ήταν ένας νεαρός άνδρας με πολιτικές φιλοδοξίες.

Στη Θεσσαλονίκη ο Καψής για να στήσει την εκεί ΔΤ με την αφρόκρεμα του ΠΑΣΟΚ

Του ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Σενάρια που θέλουν τον Παντελή Καψή να προωθεί άνοιγμα κρατικού καναλιού και ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη, ερήμην της Νέας Δημοκρατίας, κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Ακούγονται μάλιστα και δημοσιογραφικά ονόματα του «παλαιού ΠΑΣΟΚ», κάτι που, όπως φαίνεται, έχει εξοργίσει τη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και πολλοί το θεωρούν «casus belli».

Αυτά είναι τα τούρκικα κόμματα από την «Βόρεια Κύπρο» που στηρίζουν Τσίπρα

Δύο είναι τα κομμουνιστικά κόμματα που δραστηριοποιούνται στην κατεχόμενη Κύπρο και η Ευρωπαϊκή αριστερά και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν δεχθεί στους κόλπους τους (σαν παρατηρητές σε πρώτη φάση). Πρόκειται για το...

Στα όρια της ανέχειας η κορυφαία αθλήτρια του 2013... και τα ρεμάλια της πολιτείας, αγέρωχα στο ύψος τους!

Το βράδυ της Δευτέρας παρουσία Υπουργών , προέδρων, αθλητών αλλά και όλης της Ελλάδας μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες η Κατερίνα Νικολαΐδου αναδείχθηκε ως κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για την χρονιά που σε λίγο μας αφήνει.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκλεισε το μικρόφωνο στον Λαφαζάνη

Αναστάτωση επικράτησε στη Βουλή, όταν ο αντιπρόεδρος, Ιωάννης Δριβελέγκας, έκλεισε το μικρόφωνο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που εκείνη την ώρα μιλούσε επί του βήματος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

O Τατσόπουλος για το "φλερτ" των ΑΕροψεκασμένων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Οξύτατη κριτική στους Ανεξάρτητους Έλληνες ασκεί ο Πέτρος Τατσόπουλος για την στάση που θα τηρήσει μερίδα στελεχών τους στην ψηφοφορία για την διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Ο κ.Τατσόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στρέφει τα πυρά του προς την Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα για την αντίθεση της στην διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής χωρίς την έκδοση αμετάκλητης δικαστική απόφασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου: Μην κάνετε τον σωματοφύλακα του Βενιζέλου

Την υπερψήφιση της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα ναυπηγεία τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής.

Το σχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Την προστασία από πλειστηριασμούς κατά το 2014 για την κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ, για νοικοκυριά με οικογενειακό καθαρό εισόδημα έως 35.000 ευρώ και περιουσιακά στοιχεία συνολικής αξίας έως 270.000 ευρώ, προβλέπει το νομοσχέδιο για την προστασία των δανειοληπτών που παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης και πρόκειται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή.

Αρβανιτόπουλε ακούς; Χάθηκε το εξάμηνο στη Νομική Σχολή -Κατά πλειοψηφία η απόφαση και με άκρα μυστικότητα

Ηταν σχεδόν αναμενόμενο, καθώς τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει δραματικά. Από σήμερα είναι γεγονός: το εξάμηνο χάθηκε για τη Νομική Σχολή Αθηνών. Με άκρα μυστικότητα, το Τμήμα Νομικής συνεδρίασε το πρωί και αποφάσισε κατά πλειοψηφία να χαθεί το εξάμηνο.

Χρυσοβελώνη: Είχα ανακαλύψει και εγώ έναν τέως βουλευτή με πλαστές πινακίδες στο πάρκινγκ της Βουλής

Περισσότερα από ένα φαίνεται πως ένα τα περιστατικά των πρώην βουλευτών οι οποίοι οδηγούν αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες, καθώς η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υποστηρίζει πως τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε κάνει γραπτή καταγγελία και υποστήριξε ότι πρώην βουλευτής «είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες».

Ο συγγραφέας του περιβόητου «Τσελεμεντέ του αναρχικού» δηλώνει πλέον χριστιανός οικογενειάρχης και ζητά την απαγόρευσή του

Πρώτα – λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του το 1971 στις ΗΠΑ – το αποκήρυξε. Σήμερα, μερικές δεκαετίες μετά, προχωρεί ακόμη παραπέρα και καλεί τις αρχές να απαγορεύσουν πλήρως την κυκλοφορία του.

ΒΙΝΤΕΟ: Εύσημα Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Λιάπη

Τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μιχάλη Λιάπη με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. 

Έτσι ρε Βρούτση σκίστους! Προσωρινό λουκέτο σε 10 επιχειρήσεις που απασχολούσαν παράνομα αλλοδαπούς

Tην προσωρινή διακοπή λειτουργίας δέκα ακόμη επιχειρήσεων, οι οποίες απασχολούσαν παράνομα αλλοδαπούς, επέβαλε με αποφάσεις του ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου κατόπιν εντολής που έχει από τον υπουργό Γ. Βρούτση.
Στις δέκα αυτές επιχειρήσεις που εντοπίστηκαν...

Θα τrελαθούμε ρε πούστ@ μου;; Πασίγνωστη καθηγήτρια του κ@λου με επενδύσεις 1,5 εκ ευρώ; (ΦΩΤΟ)

Και να πεις ότι ήταν καθηγήτρια ιατρικής ή Πολυτεχνείου να βγάζει επιπλέον λεφτά από προγράμματα και έρευνα, πάει στο διάολο... αλλά καθηγήτρια "κοινωνικής ψυχολογίας" όπως λέμε "ψυχολογίας της μάζας" ή ακόμα καλύτερα καθηγήτρια της πούτσ@ς;

Μιλάμε φυσικά για τη γνωστή μας...

"Κάταγμα πέους"! Μεταφορά ασθενή με Super Puma!

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας διατάχθηκε για επείγουσα μεταφορά ασθενούς 48 ετών από τη Σίφνο.

Το πλήρωμα έφθασε στο νησί όπου και παρέλαβε τον ασθενή . Σύμφωνα με τους ιατρούς υπήρχε “σοβαρό ουρολογικό πρόβλημα”. Κατά τη διάρκεια της πτήσης προς Αθήνα....

Ρε τους κακόμοιρους!! Ομόνοια: Τρεις Μπαγκλαντεσιανοί είχαν αποθήκη με 10.000 προϊόντα - μαϊμού

Ήθελαν να πλημμυρίσουν την αγορά με «επώνυμες-μαϊμούδες» - Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές, ως υπεύθυνοι - διαχειριστές της αποθήκης

Αποθήκη με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης εντοπίστηκε, την περασμένη Δευτέρα, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην οδό Αναξαγόρα στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας.

Γιακουμάτος: επικίνδυνη η βλακεία του Λιάπη

Aθώο λόγω... βλακείας βγάζει τον Μιχάλη Λιάπη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Αν ήμουν αρχιδικαστής, θα τον είχα αθωώσει λόγω βλακείας. Είναι επικίνδυνη η βλακεία του....

Χαμηλοί τόνοι από ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση για τα υποβρύχια

Με τις τοποθετήσεις Τσίπρα – Βενιζέλου κορυφώνεται το απόγευμα η συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, πρόταση που αναμένεται να καταψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Η Ελένη Μενεγάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων! (ΦΩΤΟ)

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο

Μετά από 9 χρόνια γάμου η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται ότι δεν έχουν τελικά και το πιο ήρεμο διαζύγιο.

Οι Ελληνες της Σιβηρίας δεν ξεχνούν τις ρίζες τους: Διοργανώνουν ελληνιστικό φεστιβάλ στο παγωμένο Νοβοσιμπίρσκ

Τελικά σχεδόν σε κάθε γωνιά της Γης υπάρχει ένας Ελληνας. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι Ελληνες της Σιβηρίας που κατοικούν στο μακρινό και παγωμένο Νοβοσιμπίρσκ , χωρίς να ξεχνούν την Ελλάδα, παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

Μια χαρά! Στις 200.000 ευρώ η αξία και άνω των 30.000 το εισόδημα για την προστασία από τους πλειστηριασμούς

Πολύ κοντά στο αίτημα των βουλευτών της συγκυβέρνησης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το σχέδιο Χατζηδάκη για τους πλειστηριασμούς που δίνεται στη δημοσιότητα σε λίγη ώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρήγας: Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα από τις δημοσκοπήσεις

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, στην συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Τι ζήτησε και πήρε η Ρωσία από την Ελλάδα - Τι αναγνωρίζει η Μόσχα στην Αθήνα

Οι ελληνορωσικές σχέσεις ίσως πραγματικά να έχουν περάσει σε μια νέα φάση μετά από τη τελευταία επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Σεργκέϊ Σοϊγκού . Ποτέ δεν ήταν κακές ,ποτέ δεν έγιναν τόσο θερμές όσο και οι δυο πλευρές επιθυμούσαν και πάντα κάποιοι επιχειρούσαν να τις εκμεταλλευθούν συνήθως για προσωπικό όφελος.

Οι Τούρκοι είναι οι καλύτεροι πελάτες των εξαγωγών της Ελλάδας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που παρουσίασε χθες ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγών (ΠΣΕ). Το παρθένο ελαιόλαδο έκανε άλμα στην κατάταξη των κορυφαίων εξαγόμενων προϊόντων ενώ η Τουρκία απορρόφησε τον μεγαλύτερο όγκο των ελλη­νικών εξαγωγών και ακολουθούν η Ιταλία και η Γερμανία.

Ο Νικήτας “στριμώχνει” τον Γρηγοράκο για τις απολύσεις

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη στελέχωση του Δήμου της Αθήνας, μετά την επιστολή του αναπληρωτή Yπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έκλεψαν πάλι το θείο βρέφος από τη φάτνη στη Θεσσαλονίκη

Σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια

«Φτερά έκανε» και φέτος το θείο βρέφος από τη φάτνη που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων στολισμών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα – Καταγγελίες για παράνομες κρατικές επιδοτήσεις

Έντονη κριτική κατά του αρμόδιου Επιτρόπου Almunia

Έρευνα για τις κρατικές επιδοτήσεις που λάμβαναν επτά ποδοσφαιρικές ομάδες της Ισπανίας, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, ξεκινά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά το δριμύ κατηγορώ της ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Με ...σουβλάκια και μπίρες αποχαιρέτησε ο Στουρνάρας την τρόικα-Το «λαϊκό» μενού κατά την τελευταία σύσκεψη

Η φτώχεια θέλει λαικό μενού. Κατά την προχθεσινή και τελευταία σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα οι συμμετέχοντες το... γλέντησαν.

Με λιγότερα από 4 ευρώ ο κάθε Λιάπης μπορεί νόμιμα να "φορτίσει την μπαταρία" του "ακινητοποιημένου" αυτοκινήτου του

Πολλοί είναι οι Λιάπηδες που κυκλοφοούν στους δρόμους... να τα λέμε κι αυτά!

Λίγοι είναι η αλήθεια ότι γνωρίζουν τις χάρτινες πινακίδες "Μ" που διατίθενται με νόμο του Ελληνικού Κράτους από τις ΔΟΥ σε όσους τις αναζητήσουν, για να κινήσουν το όχημά τους που δεν έχει πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας.

Ποιά είναι η ΠΑΣΟΚα που κατηγορείται ότι εξαφάνισε 5,5 εκ εκατ. ευρώ από τον ΟΚΑΝΑ

Η Μινέρβα Μελπομένη Μαλλιώρη γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Αυγούστου 1952. Είναι επίκουρη καθηγήτρια ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διορίστηκε ευρωβουλευτής το 1999 από τον Κώστα Σημίτη. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 ήταν υποψήφια βουλευτής Αχαϊας με το ΠΑΣΟΚ αλλά απέτυχε να εκλεγεί. Διορίστηκε πρόεδρος στον ΟΚΑΝΑ από τον Γιώργο Παπανδρέου και παραμένει ως σήμερα.

Τι παρατυπίες έχουν γίνει στον ΟΚΑΝΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει, δεν θα γίνουν απολύσεις

Για την παράταση της απεργίας έως τις 27 Δεκεμβρίου που αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ τοποθετήθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ-H διαφήμιση του «Σόφο» για fast food

Αρχαίος Έλληνας ντύθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης για τις ανάγκες της διαφήμισης αλυσίδας fast food στο Ισραήλ.

Δείτε το βίντεο:

Η Γιαταγάνα των ΑΝΕΛ (σαν δικαστής) δεν θέλει να διακοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής επικαλούμενη το τεκμήριο αθωότητας

Ανω κάτω έγινε η Βουλή το βράδυ της Τρίτης όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα έβαλε μπουρλότο στη συζήτηση για την διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντόλιος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έστηνε κρεμάλες, αν...

[Επική και η απάντηση Μηλιού για το που βρήκαν τις περιουσίες μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "είναι περιουσία που προήλθε από πώληση περιουσίας"!! ΖΜΠΟΙΝΓΚ!]

Ένα αιχμηρό σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ντόλιος, απευθυνόμενος προς τον κ. Μηλιό, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στη συζήτηση για το πόθεν έσχες των πολιτικών.

Ο κ. Ντόλιος ανέφερε:

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί σοβαροί δικαστές: Η Κουτζαμάνη αναιρεί την αθώωση των 42 για το ΧΑΑ

Η απόφαση της αθώωσης των 42 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, 14 χρόνια μετά, βρίσκει εντελώς αντίθετη την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη που όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα, χαρακτηρίζει την απόφαση πρόκληση: «Είναι πρόκληση η απόφαση» είπε και δήλωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει «αναίρεση υπέρ του νόμου».

ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

-ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ
-ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ NEW DEAL ΜΕ OMΠΑΜΑ -ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
-Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗ- ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Άρθρο του Μανώλη Κοττάκη.  Διαβάστε τη συνέχεια στο logiastarata.gr

Η ΝΔ ακόμα να διαγράψει τον Λιάπη ή θα τον κρατήσει σαν απόδειξη ότι οι ΝΔίτες είναι ηλίθιοι και όχι Μητρόπουλοι ή Τσουκαλάδες

Ξεφτίλισε την ιστορική παράταξη ο "Μισέλ" αν και κάποιοι λένε συγκρίνοντας Λιάπη απ' τη μία και Τσουκαλά, Μητρόπουλο, Τζακαλώτο και Σταθάκη απ' την άλλη, ότι ο πρώτος απέδειξε πως η ΝΔ διαθέτει ηλίθιους και ο ΣΥΡΙΖΑ (ή πρώην ΠΑΣΟΚ) λαμόγια....

Ο γνωστός και ως... Μισέλ δεν είναι πλέον υπουργός. Αλλά κατάφερε ακόμα και στην πολιτική απαξίωση που είναι από το 2009 να διασύρει σήμερα με τα καμώματα του και τις αστείες δικαιολογίες του μία ολόκληρη παράταξη. Η συμπεριφορά σήμερα του Μιχάλη Λιάπη, απέδειξε πως υπάρχει μία γενιά πολιτικών που ό,τι και να κάνει δεν αλλάζει.

ΦΩΤΟ: Ζωή Κωνσταντινίδη... πόντια κανονική

Καλά ρε ξεφτίλες, εκεί στην Κουμουνδούρου δε βρέθηκε ένας να βοηθήσει τη Ζωίτσα να συμπληρώσει σωστά την  μαμημένη τη δήλωση πόθεν έσχες που τόσο πολύ την μπέρδεψε; Δείτε τι έγραψε:

ΣΚΙΤΣΟ Χαντζόπουλου: Επαγγέλματα που χάνονται

Δείτε πως ειρωνεύεται ο Χαντζόπουλος τον Δ. Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ με το 1,3 εκ αποζημίωση από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και όχι από την ΑΒΝ όπως ψευδώς διαδίδει:

Ο Τσίπρας τραγούδησε με υπερηφάνεια τον ύμνο του κομμουνισμού... αλήθεια πως σκέφτεται να τον εφαρμόσει στην Ελλάδα; (BINTEO)

Υψηλούς τόνους κρατά η ΝΔ για το θέμα της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα στην Κομισιόν από το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του κόμματος, Άννα Ασημακοπούλου, έκανε λόγο για αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «μέχρι να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις, η Νέα Δημοκρατία θα αναδεικνύει καθημερινά όλες τις ανθελληνικές και αντιευρωπαϊκές θέσεις των περιθωριακών συντρόφων του κ. Τσίπρα…».