13 Ιανουαρίου 2014

Έθνος: Με την επίβλεψη Καμμένου κατασκευάστηκε η βίλα στην Ικαρία-Κι αυτόν τον φέσωσε σαν τον αλβανό, με 35.000

Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα «Freedom», ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στο κυριακάτικο «Έθνος» ο ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος ανέλαβε εξαρχής την κατασκευή του ξενώνα.

Ο εργολάβος δηλώνει στην εφημερίδα ότι η κατασκευή της βίλας άρχισε μετά την έγκριση της επιδότησης από κοινοτικό πρόγραμμα για τη διαμόρφωση τουριστικών υποδομών.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι αποκαλύψεις του  Γ. Καρίμαλη καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα αφού η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Τζούλη δεν μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων εάν θα συγγένευε στο μέλλον με τον ίδιο. Επίσης, σημείωσε ότι παντρεύτηκε τη νυν συζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.

«Ποια πεθερά; μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία απο το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμα και τις πληρωμές», αναφέρει ο 77χρονος εργολάβος οικοδομών Γ. Καριμάλη.

Σύμφωνα με το «Έθνος», η ροή των πληρωμών προς τον εργολάβο για τα συνεργεία που απασχολούνταν στην κατασκευή του ξενώνα γινόταν από τον Πάνο Καμμένο ανάλογα με τη ροή της κοινοτικής χρηματοδότησης.

«Έδινα τα τιμολόγια στον Πάνο Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν ο ίδιος», σημειώνει ο εργολάβος.

Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ του άφησε  χρέος 35.300 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Π. Καμμένος κάνει λόγο για εκβιασμό και ισχυρίζεται ότι ο εργολάβος του είχε πει ότι αν δεν πληρώσει το ποσό θα τον κυνηγήσει πολιτικά.