03 Ιανουαρίου 2014

Αν γίνει αυτό, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα... κόψει τα αρχίδ@α του-Τι δεν θέλει να ακούει

Ενα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτό το παιδί θα ασχοληθεί σίγουρα με το ποδόσφαιρο. Με παππού τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μπαμπά τον Σέρχιο Αγουέρο και νονό τον Λιονέλ Μέσι, ο Μπέντζαμιν δεν έχει πολλές επιλογές. Ομως ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη φανέλα που θα φορέσει.

Ο παππούς ένα πράγμα δεν θέλει να ακούει ούτε για πλάκα. Οτι υπάρχει περίπτωση ο μικρός να παίξει για την Ιντεπεντιέντε. Κάτι που έκανε ξεκάθαρο με μία απίστευτη δήλωση, αφού έδωσε τον πιο ισχυρό ανδρικό όρκο.

Ο Μαραντόνα μιλούσε στην εκπομπή της κόρης του, Ντάλμα όπου κάποια στιγμή δέχθηκε ερώτηση για τον εγγονό του, τον Μπέντζαμιν. Πρόκειται για το παιδί που έχει αποκτήσει η άλλη του κόρη, Τζανίνα, με τον -πρώην πλέον σύζυγό της- Σέρχιο Αγουέρο.

«Είναι εκπληκτικός στο πως παίζει ποδόσφαιρο. Το μέλλον του; Θέλω να αποφασίσει εκείνος. Εάν όμως παίξει στην Ιντεπεντιέντε εγώ θα κόψω τα γεννητικά μου όργανα!», είπε ο Μαραντόνα για τον μικρό. Οπως αναφέρει το sport24.gr, εκείνος έχει συνδέσει το όνομα του ποδοσφαιρικά με τη Μπόκα Τζούνιορς ενώ η Ιντεπεντιέντε είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 ο Σέρχιο Αγουέρο.