03 Ιανουαρίου 2014

Είχε κάμερα στο κράνος του ο Μίκαελ Σουμάχερ;

Ενδέχεται να κατέγραψε την τρελή πορεία του στην πλαγιά θανάτου στο βουνό Μεριμπέλ

Την ώρα που οι φανατικοί θαυμαστές του τιμούν τα γενέθλιά του κρατώντας σημαίες, πανό και φωτογραφίες του έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, νέα στοιχεία προκύπτουν για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Dauphiné Libéré», ο σπουδαίος πιλότος ενδέχεται να φορούσε κάμερα στο κράνος του κατά τη διάρκεια της τρελής πορείας του στην πλαγιά θανάτου στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ.

Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν είναι γνωστό κατά πόσο η κάμερα βρισκόταν σε λειτουργία την ώρα που έκανε σκι ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 και αν μαγνητοσκόπησε τη στιγμή της πτώσης του στο βράχο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, επισημαίνεται στο κείμενο πως δεν είναι γνωστό αν τα αρχεία έχουν σωθεί. Σε περίπτωση, πάντως που οι εικόνες έχουν καταγραφεί θα σταλούν στα γραφεία των ερευνητών ώστε να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και τα αποτελέσματα των ερευνών θα κοινοποιηθούν στην οικογένεια πολύ πριν ενημερωθεί ο Τύπος.

Την ίδια στιγμή, ο 14χρονος γιος του Σουμάχερ, Μικ και ένας φίλος του, κλήθηκαν από τις τοπικές αρχές να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το ατύχημα.