23 Φεβρουαρίου 2014

Τα συνηθισμένα... Καφές στο Κολωνάκι και βέλη κατά Κακλαμάνη από Σπηλιωτόπουλο -«Εγώ ό,τι λέω το εννοώ» [εικόνες]

Ναι μεγάλε... αλλά να πιεις και κανα καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα...
«Βέλη» κατά του Νικήτα Κακλαμάνη έριξε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, που δεσμεύθηκε να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του να αποχωρήσει αν δεν επιτύχει ως δήμαρχος Αθηναίων, σε αντίθεση με τον αντίπαλό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα τόνισε με νόημα «εγώ ό,τι λέω το εννοώ».
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επέλεξε να χαλαρώσει πίνοντας καφέ με φίλους στην πλατεία Κολωνακίου, λίγη ώρα έπειτα από τη συνέντευξή του στο Mega, όπου δεσμεύθηκε πως θα εγκαταλείψει την πολιτική αν δεν επιτύχει ως δήμαρχος της Αθήνας. «Εάν δεν τα καταφέρω, και το λέω στον αέρα για να μείνει καταγεγραμμένο, εγώ θα παραιτηθώ και θα εγκαταλείψω πλήρως την πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του iefimerida.gr πως κάτι ανάλογο είχε δηλώσει πριν από τέσσερα χρόνια ο Νικήτας Κακλαμάνης, που όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την πολιτική αλλά επαναδιεκδικεί το δήμο, δεν δίστασε να ρίξει τα... βέλη του.

«Η πορεία μου διαχρονικά αποδεικνύει ότι είμαι συνεπής στις πράξεις και τα λόγια μου και εγώ ό,τι λέω το εννοώ. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να σχολιάσω τι έχουν πει άλλοι υποψήφιοι, ούτε τι υποσχέθηκε στο παρελθόν ο κ. Κακλαμάνης», απάντησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.