20 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΜΕΝΤΟ!! Όταν ο ΣΥΡΙΖΑίος Βουδούρης ήταν μέλος του Ιδρύματος του συλληφθέντος Α. Πάλλη με το ναζιστικό μουσείο...

Σε δημοσίευμα της εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, πριν μερικούς μήνες, αναφερόταν ότι υπάρχει Μη κερδοσκοπικό Ιδρυμα Πάλλη, με την ιστοσελίδα www.pallisfoundation.gr και ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος είναι μέλος και ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.

Η εφημερίδα ανέφερε, επίσης, ότι από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος αφαιρέθηκε το τμήμα όπου αναγράφονταν τα μέλη του δ.σ. ενώ μετά τις τότε εξελίξεις -έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη βίλα του Αναστάσιου Πάλλη όπου βρέθηκαν όπλα και ναζιστικά σύμβολα- η ιστοσελίδα του Ιδρύματος Πάλλη δεν ανοίγει καθόλου.

Ας σημειωθεί ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε κάτι αστείες εξηγήσεις για τη συμμετοχή του λέγοντας ότι έχει εδώ και ένα χρόνο απαντήσει για την υπόθεση αυτή. Ακόμη φέρεται να είπε ότι παλαιότερα είχε χειρουργήσει τον πατέρα του κ. Πάλλη και για να τον ανταμείψει τον έβαλε στο Δ.Σ της εν λόγω ΜΚΟ. Επίσης για να δικαιολογηθεί τόνισε ότι παρευρέθηκε στα εγκαίνια του μουσείου του κ. Πάλλη στο Κορωπί συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια!

Δείτε και την απόδειξη μιας και ευτυχώς υπάρχουν τα screenshots


και για να μην ξεχνιόμαστε με τους σαλτιμπάγκους Βουδούρη και Τσίπρα να θυμίσουμε: