08 Φεβρουαρίου 2014

Παππά -Σούρας τα χώνει σε Τσίπρα για Καρυπίδη με ορολογία Στάλιν: «Οι ευθύνες της καθοδήγησης για την επιλογή και τους χειρισμούς εώς το τέλος, παραμένουν τεράστιες»!

Κι όπως λέει ο APP_117: "Ο Διαμαντόπουλος διαφωνεί με τον Αλέξη, που διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης που στηρίζει Καρυπίδη, με τον οποίο όμως διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ Αθήνας και συμφωνεί κι ο Λαφαζάνης, που διαφωνεί όμως με το Die Linke, το οποίο συμφωνεί με την Μέρκελ"... άρα ο Αλέξης συμφωνεί με την Μέρκελ... Μπερδευτήκατε; Απλό είναι! Να το ξαναπώ;

Σοβαρές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στην «καθοδήγηση», εννοώντας προφανώς κεντρικά στελέχη της Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Καστοριάς του κόμματος Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σχολίασε, στο Facebook, τη σημερινή απόφαση της Π.Γ. για απόσυρση της υποψηφιότητας Καρυπίδη.

«Παρόλα αυτά οι ευθύνες για την επιλογή,και τους χειρισμούς εώς το τέλος,σε επίπεδο Δ.Μακεδονίας αλλά και στην καθοδήγηση παραμένουν τεράστιες…», τονίζει ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν έδωσε χθες το βράδυ το «παρών» στη σχετική διαδικασία.

http://kozanimedia.gr/?p=172423