27 Φεβρουαρίου 2014

Βαλλιανάτος πάλι για gay: Ο Κασιδιάρης θα είναι πρώτος-To outing του Κακλαμάνη έγινε πριν 5 χρόνια

Την πρωτιά του Ηλία Κασιδιάρη στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον δήμο της Αθήνας προεξόφλησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ωστόσο, τόνισε πως σε αυτήν την περίπτωση θα στηρίξει οποιονδήποτε υποψήφιο βρεθεί απέναντι στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης.

Ο κ. Βαλλιανάτος απάντησε και στις επικρίσεις που δέχεται για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι ομοφυλόφιλοι επισημαίνοντας πως το outing είναι μια διεθνής πρακτική ενώ εξέφρασε και την εκτίμηση του για την Φωτεινή Πιπιλή.

«Αγαπώ Φωτεινή Πιπιλή. Την αγαπώ και τη σέβομαι, επί πολλά χρόνια και δεν την παρεξηγώ σε τίποτα. Ηθελα απλώς να την πληροφορήσω, επειδή είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι, ότι το outing είναι μια πρακτική διεθνής του ομοφυλοφιλικού κινήματος σε όλο τον κόσμο και ότι στην Αθήνα αυτό, σε σχέση με τον κ. Κακλαμάνη, έχει γίνει εδώ και πέντε χρόνια, με το Athens Pride που γίνεται. Άρα, δεν είπα κάτι καινούργιο».

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων φαίνεται να υποτιμά τα δημοσκοπικά ευρήματα λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Έχω ένα κενό που πρέπει να καλύψω: τις ανοησίες των δημοσκοπήσεων με το 1,7%. Δεν ήταν μια άδικη μόνο μέτρηση αυτή, αλλά στα όρια της εξύβρισης».