17 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ: Φυσικά και μίλησε ο Άδωνις αφού οι άπλυτοι που κάνουν τους φοιτητές με λεφτά του μπαμπά είδαν ότι δεν μασάει και αποχώρησαν....

Στη φώτο ο φασίστας" Άδωνις επιτρέπει σε αξύριστη να διαβάσει το ποίημά της κατά τη χθεσινή ομιλία του στο Imperial του Λονδίνου... οι αναρχοάπλυτοι φυσικά και δεν επέτρεπαν στον Άδωνι να μιλήσει μέχρι που το πήραν απόφαση και ξεκουμπίστηκαν...

Όπως δήλωσε χθες βράδυ ο Άδωνις «παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες ομάδας ακροαριστερών οι οποίοι με συνθήματα και φασαρίες ήθελαν να σταματήσουν την ομιλία μου, δεν το κατάφεραν.

Μίλησα συνολικά...
δυόμισι ώρες, οι αντιδρώντες είχαν αποχωρήσει νωρίτερα διότι είχα απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα και οι φοιτητές που με προσκάλεσαν με καταχειροκρότησαν και τώρα μου κάνουν το τραπέζι ενθουσιώδεις για την επιτυχία της εκδήλωσης.


Σιγά μην φοβηθούμε μερικούς κομμουνιστές οι οποίοι από το Λονδίνο ασκούν κριτική στον καπιταλισμό και το Μνημόνιο.

Δεν τους φοβόμαστε. Πολύ σύντομα θα έρθω πάλι για νέα ομιλία διότι είχε μεγάλη επιτυχία.

Στο περιστατικό δε που δείχνουν τα βίντεο με τον φοιτητή έχω πάει να του δώσω το μικρόφωνο διότι άρχισε να λέει τις γνωστές ανοησίες ότι πληρώνουμε τους δανειστές και όταν τον ρώτησα πόσα λεφτά έχουμε δώσει στους δανειστές μας και του πήγα το μικρόφωνο που απάντησε «Δεν ξέρω».

Αλλά ήξερε να φωνάζει ενώ δεν ήξερε για τα χρήματα.

Ολη η ομιλία έχει βιντεοσκοπηθεί. Θα ανέβει στο Διαδίκτυο πιθανότατα αύριο.

Δημοσιογράφοι ήταν παρόντες και όλα όσα γράφονται ότι δήθεν αποχώρησα είναι εντελώς ψευδή».

Και τέζα τα γατάκια, που ανακάλυψαν μέχρι και... μπουνιές Άδωνι σε φοιτητή... 30 χρονών...


Φωτο: izNoGood_gr