03 Μαρτίου 2014

Το πάρτι του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι -Ξέφρενο γλέντι στα αποδυτήρια, υποδοχή ηρώων στο Κορωπί [βίντεο]

Το «σαν μικρά παιδιά» ωχριά για να περιγράψει κανείς το πώς πανηγύρισαν το θρίαμβο επί του «αιώνιου» αντίπαλου οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Λίγα λεπτά έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «πράσινοι» έστησαν χορό στα αποδυτήρια.
Με τους παίκτες να χοροπηδούν είτε στο πάτωμα, είτε ανεβασμένοι όπου μπορούσαν και να γίνονται ένα μπουλούκι από τις αγκαλιές φωνάζοντας συνθήματα, θα πίστευε κανείς πως επρόκειτο για πάρτι κατάκτησης τίτλου. Βέβαια, η νίκη σε ένα ντέρμπι και μάλιστα με 3-0 επί του Ολυμπιακού στο απόρθητο έως τώρα φέτος «Γ. Καραϊσκάκης» δικαιολογούσε απόλυτα τη... φρενίτιδα που επικρατούσε στα αποδυτήρια, όπως φαίνεται και στο βίντεο του gazzetta.gr

H γιορτή δεν σταμάτησε εκεί βέβαια, αφού και οι οπαδοί περίμεναν να πανηγυρίσουν το θρίαμβο της ομάδας, επιφυλάσσοντας υποδοχή ηρώων στην ομάδα. Στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί είχαν συγκεντρωθεί περίπου 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που έκαναν τη... νύχτα μέρα όταν έφτασε εκεί το πούλμαν των «πρασίνων». Μάλιστα ο κόσμος σήκωσε στα χέρια τον Κάρλος Ζέκα και τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ οι παίκτες, ο Γιάννης Αναστασίου αλλά ακόμη και ο Γιάννης Αλαφούζος τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους έκπληκτοι από την απίστευτη υποδοχή.






Φωτογραφία: gazzetta.gr