28 Μαρτίου 2014

ΚΛΑΙΩ! Δραγασάκης: Διαστρέβλωση των απόψεών μου! Δεν πρόλαβα να πω ότι φταίει και η ευρωπαϊκή κρίση

Για κακή πρόθεση και σκόπιμη διαστρέβλωση των απόψεών του έκανε λόγο ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή παρουσία κλιμακίου Γερμανών Βουλευτών πως «η κρίση είναι δική μας».

Ο υπεύθυνος σχεδιασμού του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «έχει μαλλιάσει η γλώσσα και εμένα και του Τσίπρα και όλων μας να λέμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα τρίγωνο της αμαρτίας, ειναι οι τράπεζες, ειναι το πολιτικό σύστημα, είναι τα επιχειρηματικά συμφέροντα της διαπλοκής και αυτός είναι ο πυρήνας της κρίσης».

Ενώ συμπλήρωσε πως στον δίλεπτο χαιρετισμό που απηύθυνε είπε στους Γερμανούς πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη, όχι υπεύθυνη συστημική δύναμη όπως έβαλαν κάποιοι συνάδελφοί σας σε κάποια εφημερίδα και ότι αυτά που λέμε τα εννοούμε. Η κρίση ειναι δική μας του ελληνικού καπιταλισμού κατά πρώτο λόγο. Αν έκανα διάλεξη θα πρόσθετα και τα άλλα που έχω γράψει άπειρες φορές, ότι η κρίση είναι μέρος της ευρύτερης ευρωπαϊκής κρίσης και μέρος της παγκόσμιας κρίσης του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού», συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Πηγή: http://www.skai.gr