03 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΨΟΓΟΣ ο Άδωνις: Εγώ τον αγαπώ τον Μπαλτάκο παρότι φέρθηκε ηλίθια-Συγκινήθηκα από τον γιο Μπαλτάκου-Αλήτες οι χρυσαυγίτες-Το βίντεο επαινεί τον Σαμαρά

Όλα τα σούργελα, στυλ Παπαχρήστου, μας έχουν ζαλίσει ότι ο Μπαλτάκος ήταν το δεξί χέρι του Σαμαρά και έκανε ότι ήθελε.... παρόλο που η πραγματικότητα του βίντεο τους διαψεύδουν αφού ο Μπαλτάκος λέει ότι ο Σαμαράς στο συγκεκριμένο τον έγραψε στα παπάρια του...

Συγκινημένος από την πράξη του γιου του Παναγιώτη Μπαλτάκου να υπερασπιστεί τον πατέρα του απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Εμένα η βία δεν μου αρέσει αλλά ως πατέρας με συγκίνησε η πράξη του υιού Μπαλτάκου. Πάει να προασπίσει τον πατέρα του», τόνισε ο υπουργός Υγείας σε σχόλιό του για το περιστατικό που διαδραματίστηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους οποίους θεωρεί ως «αλήτες του πεζοδρομίου».

«Με τους χρυσαυγίτες δεν πρέπει να λες ούτε καλημέρα. Είναι αλήτες του πεζοδρομίου».

Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον Πρωθυπουργό για την επιλογή του να πάει κόντρα στην Χρυσή Αυγή και να αποπέμψει τον κ. Μπαλτάκο από την κυβέρνηση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «παρακρατικό χρυσαυγίτη» να εκβιάζει το κράτος.

«Το βίντεο είναι επαινετικό για τον Σαμαρά. Μπράβο στον Σαμαρά για το βίντεο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο του Mega.


Προσέξτε στο βίντεο τον Οικονομέα να λέει "εγώ πάντως βλέποντας τον γιό Μπαλτάκο να δέρνει με έπιασε σύγκρυο μην κάνω κάτι και φέρω τον γιό μου σε τέτοια θέση να πρέπει να δείρει για να με υπερασπιστεί"... το ότι ο Ρέστης του πλήρωσε το 1 εκ δάνειο να υποθέσω τον φέρνει σε θέση να τον σηκώσει ο γιός του στην πλάτη και να τον αποθεώνει "ο πατέρας μου είναι λαμόγιο που έφαγε 1 μύριο από την τράπεζα και τώρα το πληρώνουν οι μαλ@κες με την ανακεφαλαιοποίηση"  


Γεωργιάδης: Σιχαινόμαστε τους χρυσαυγίτες

«Δεν υφίσταται κανένα πολιτικό ζήτημα», είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το βίντεο που παρουσιάζει το Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη, κάνοντας λόγο για δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά.

Στην τηλεφωνική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για ανοησία του κ. Μπαλτάκου, επισημαίνοντας, ωστόσο ότι «ο κ. Μπαλτάκος είχε πάντα την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τη Χρυσή Αυγή και να ξέρουμε τι γίνεται εκεί πέρα. Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, ήθελε να το παίζει καλός στον Κασιδιάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι και ο ίδιος τον είχε δει πολλές φορές να μιλάει με τους χρυσαυγίτες στη Βουλή, κάτι με το οποίο, όπως είπε, διαφωνούσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Κασιδιάρης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το βίντεο σε αυτή τη χρονική φάση, «για να σώσει το τομάρι του».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τρομακτικό ολίσθημά του να ζητάει τις παραιτήσεις του κ. Δένδια και του κ. Αθανασίου.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. «Ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε μπορεί να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Είναι σφοδρός αντίπαλός μας. Τους σιχαινόμαστε», υπογράμμισε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1: