06 Μαΐου 2014

Δείτε ποια είναι η πανέμορφη σαραντάρα που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Βούλας, της Βάρης και της Βουλιαγμένης

Με πτυχίο από τη γυμναστική ακαδημία, σπουδές στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις και ιδιαίτερη ροπή στις ξένες γλώσσες, καθώς μιλά αγγλικά, γαλλικά και τούρκικα, η...
Στεφανία Καρακίτσου Σταματάκη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα και από τον επιχειρηματικό τομέα, όπου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ούσα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στα «τρία Β», δηλαδή το δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Πόλη για να ζεις», η 40χρονη δραστήρια επιχειρηματίας δίνει ένα ξεχωριστό τόνο στη δημοτική μάχη της περιοχής.

Θα μπορούσε άνετα, με τη φυσική κατάσταση που διαθέτει και την έντονη καθημερινή γυμναστική, να κάνει ακόμη και χρέη σωματοφύλακα στην Καρακίτσος Security Α.Ε., όπου είναι αντιπρόεδρος και μέτοχος, συνεργαζόμενη μαζί με τον σύζυγό της και ιδιοκτήτη της εταιρίας, Γιάννη Καρακίτσο. Είναι άλλωστε κόρη πρώην αστυνομικού, με καταγωγή από το Ρέθυμνο – σκληρή φάρα δηλαδή. Η ίδια γεννήθηκε στην Κάλυμνο, όπου υπηρετούσε εκείνη την περίοδο ο πατέρας της.


Πριν ασχοληθεί με τη Security, εργάστηκε στην αεροπορική εταιρεία Hellas Jet, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου, μέλος στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, αλλά και στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.


Στους μαζικούς φορείς μπλέκεται από το 1989, όμως η τωρινή ενασχόληση και υποψηφιότητα της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εκ των κορυφαίων στελεχών του συνδυασμού, πιστεύει ότι οι γυναίκες δίνουν άλλο «άρωμα» στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι απαραίτητη η παρουσία τους για την ανάπτυξη δράσεων σε όλους τους τομείς, με ευαισθησία, αλλά και φαντασία.


Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα η Στεφανία Καρακίτσου Σταματάκη, δηλώνει αισιόδοξη για τις εκλογές της 18ης Μαΐου και για την αλλαγή σελίδας στο δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Ήρθε η ώρα να γίνουν μεγάλες αλλαγές και να αποκτήσει ο δήμος μια νέα δυναμική, σημειώνει, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι ο συνδυασμός του κ. Κωνσταντέλλου και ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος έχουν την εμπειρία και τη βούληση να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική.


Όσο για το εάν μετράει η εμφάνιση στην εκλογική μάχη και την συλλογή σταυρών ξεκαθαρίζει με χιούμορ ότι οι αντιλήψεις περί «ασθενούς» ή «ωραίου» φύλλου είναι ξεπερασμένες και επιφανειακές και δεν αποδίδουν το εύρος της προσωπικότητας, της δυναμικής και των δυνατοτήτων που έχει μια γυναίκα, ιδίως όταν είναι αποφασισμένη να ασχοληθεί με τα κοινά.