22 Μαΐου 2014

Μήνυση Σγουρού κατά του Παναγιώταρου

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η διαμάχη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου περί διαπλοκής και σύνδεσης του κ. Σγουρού με συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του κ.Παναγιώταρου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ εξερχόμενος από το γραφείο της Εισαγγελέως Ευτέρπης Κουτζαμάνη, χαρακτήρισε «ψευδείς και συκοφαντικούς» τους ισχυρισμούς του βουλευτή.

«Κατέθεσα πριν από λίγο μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Βουλευτή και υποψήφιου Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώταρου. Όλοι οι ισχυρισμοί του είναι ψευδείς και συκοφαντικοί. Όλα αυτά εντάσσονται προφανώς σε συκοφαντικό σχέδιο εναντίον μου, με το οποίο συμπορεύονται Χρυσή Αυγή και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εδώ με τη συκοφαντία. Η αξιοπρέπειά μου είναι αδιαπραγμάτευτη. Σε όλη τη 12χρονη πορεία μου λειτούργησα με εντιμότητα και διαφάνεια. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους την Κυριακή», είπε ο κ.Σγουρός.