06 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ Μαραντόνα: Η μπάλα δεν ξεχνιέται ποτέ!

Ο Μαραντόνα έδωσε μια μικρή παράσταση με επαγγελματίας freestyler, δείχνοντας ότι και στα 53 του χρόνια, φορώντας κοστούμι και σκαρπίνι, μπορεί να σαγηνεύει με τις ικανότητές του.

Η σχέση του με την "στρογγυλή θεά" μπορεί να χαρακτηριστεί ερωτική. Ήξερε να την μεταχειρίζεται όπως της αρμόζει, εκείνη του έκανε τα χατίρια και μαζί πορεύονταν αρμονικά για χρόνια. Μάγευε τα πλήθη, για την αφεντιά του υποκλινόταν όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης και αποτέλεσε τον -κατά πολλούς- κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, παρά το γεγονός ότι διάγει το 53ο έτος της ηλικίας του, ακόμα και αν τα περιττά κιλά, οι καταχρήσεις ετών και η άστατη ζωή έχουν... καθίσει πάνω στο σώμα του, δεν ξεχνάει να "μαγνητίζει" με την υψηλή τεχνική του κατάρτιση.

Ναι, φορώντας κοστούμι, σκαρπίνι και έχοντας απέναντί του έναν επαγγελματία freestyler, που βγάζει το ψωμί του, κάνοντας κόλπα με την μπάλα στα πόδια.

Οι δυο τους προσέφεραν υπέροχο θέαμα, με τον Βας Μπένσλιμεϊν να κάνει απίστευτα πράγματα, αλλά και τον "Ντιεγκίτο" να μην πηγαίνει πίσω και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων...

Απολαύστε υπερθέαμα:




Επιμέλεια: Νίκος Συριώδης
www.sport24.gr/Paraxena/h_mpala_den_ksexnietai_pote.2772611.html