20 Ιουνίου 2014

Ο (πα)Πάρης από την Κοζάνη

Βούτυρο στο ψωμί του διάσημου για τους τραμπουκισμούς του συνδικαλιστή (και πλέον στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ) Φωτόπουλου, ακόμη μια… παπαριά που εκστόμισε ο γραφικός βουλευτής Κοζάνης – γνωστό εξαπτέρυγο του Βενιζέλου – Πάρης Κουκουλόπουλος.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο αναπληρωτής κάποιου Καρασμάνη στο Υπουργείο Γεωργίας, τάχθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

Αλλά το “κερασάκι” μας το άφησε για το τέλος.

Αφού ο (πα)Πάρης εξέφρασε την “κάθετη” (λέει) αντίθεση του στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, χαιδεύοντας τα αυτιά όσων ψηφοφόρων του απέμειναν στην Κοζάνη.

Μετά από αυτό – κοτζάμ (αναπληρωτής) υπουργός είναι ο (πα)Πάρης – ο Φωτόπουλος, που την κοπάνησε από την Προεδρία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όταν άρχισαν να σκάνε τα σκάνδαλα με την χρηματοδότηση της αμαρτωλής οργάνωσης της οποίας ηγείτο, έστειλε απειλητική επιστολή στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,  απαιτώντας να μην “τολμήσουν να συναινέσουν στο ξεπούλημα της ΔΕΗ” και λοιπά άλλα φληναφήματα.

Είναι προφανές πως υπάρχει εγκληματική ευθύνη Βενιζέλου που τοποθέτησε στην κυβέρνηση, και επιτρέπει σε τέτοια πολιτικά νούμερα, σαν τον (πα)Πάρη, να προκαλούν την κοινή γνώμη με θεωρίες και πολιτικές συμπεριφορές της δεκαετίας του 80 που οδήγησαν την χώρα στην πτώχευση.

Αλλά δεν φταίει ο Κουκουλόπουλος.

Φταίει ο Βενιζέλος, που  του επιτρέπει να ξεστομίζει τέτοιες γελοίες παπαριές…

http://lykavitos.gr/archives/115001