25 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πανηγυρισμοί των διεθνών στο πούλμαν

Οι πρώτες πανηγυρικές στιγμές των διεθνών, μετά την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, μέσα από το πούλμαν στη διαδρομή του από το γήπεδο στο αεροδρόμιο της Φορταλέζα.

Ο ένας από τους δύο χρυσούς σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας, ο Ανδρέας Σάμαρης, δίνει τον ρυθμό και όλοι τραγουδούν συνθήματα και πανηγυρίζουν σαν μια ομάδα την ιστορική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:



Από την πλευρά τους, οι Βραζιλιάνοι επιφύλαξαν στους Έλληνες διεθνείς θερμή υποδοχή. Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο του Αρακαζού, Σάντα Μαρία, περίμεναν το τσάρτερ της FIFA που μεταφέρει την Εθνική από πόλη σε πόλη, περίμεναν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, σχημάτισαν μια υδάτινη αψίδα θριάμβου για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος.



Εξ ίσου θερμή, κατά τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globoesporte.globo.com, ήταν και η υποδοχή των κατοίκων της πόλης και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου όπου μένει η Εθνική. Στο ξενοδοχείο, τους διεθνείς περίμεναν για να τους αποθεώσουν και οπαδοί. Ακολούθησε πάρτι, κατά το οποίο Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα, ενώ ο διεθνής αμυντικός πέταξε στη βρεγμένη μπλούζα του στις... θαυμάστριές του!