12 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Δείτε αυτό το πράμα που έφαγε τη φάπα να πετάει στα ΜΑΤ κώνο οδοποιίας

Βασίλη κανόνισε να ξεφτιλιστείς με το καλημέρα τιμωρώντας τον αστυνομικό για τη φάπα όταν λίγο πριν τους εκσφενδόνιζαν μέχρι και κώνο σήμανσης!!

Επεισόδια προκάλεσαν οι απολυμένες καθαρίστριες και οι προστάτες τους εναντίον αστυνομικών έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Αρείου Πάγου, να αναστείλει την απόφαση για την επαναπρόσληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών δυο καθαρίστριες προσποιήθηκαν τραυματιμούς και η μία μας χρέωσε με μετακίνηση ασθενοφόρου προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η δεύτερη βαρέθηκε να μπει στην ταλαιπωρία να τρέχει στα νοσοκομεία και .... έγινε καλά επιτόπου αφού της παρασχέθηκαν οι κλασικές πρώτες βοήθειες σε τέτοιες περιπτώσεις δηλ. ελαφρά χτυπηματάκια στα μάγουλα, νεράκι και μαλάξεις....

Στα επεισόδια τραυματίστηκε και φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τα γεγονότα προφανώς από τα αντικείμενα που φαίνονται να εκσφενδονίζουν οι κομμουνιστές εναντίον των δυνάμεων επιβολής της τάξης.

Όσον αφορά το τραυματισμένο πράμα από την ξώφαλτση φάπα του αστυνομικού δείτε το να κυνηγάει τους αστυνομικούς που υποχωρούν και να τους εκσφενδονίζει έναν πορτοκαλί κώνο σήμανσης που βρήκε μπροστά της... επειδή δε από πίσω αυτό το ον μοιάζει με άντρα προσέξτε ότι όταν το εκσφενδονίζει φαίνεται το αντρικό ρολόι που φοράει στο αριστερό του χέρι... το ίδιο ρολόι που φαίνεται και στη φώτο που τρώει την ξώφαλτση και πιάνει το κεφάλι του










Δείτε το βίντεο από τον ALPHA