24 Ιουνίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΠΟΙΟΝ; Το άγνωστο φλερτ του Χουάν Κάρλος με την Βάνα Μπάρμπα

Πρόσφατα και λόγω του ότι ήρθε ξανά το όνομά του στην επικαιρότητα λόγω της παραίτησής του από τον ισπανικό θρόνο, υπήρξε ένας καταιγισμός αποκαλύψεων για τον τέως βασιλιά της Ισπανίας όσον αφορά την ερωτική του ζωή.

Βιογραφίες που ανέφεραν ότι από το κρεβάτι του πέρασαν πάνω από 1.500 ερωμένες, ότι στο φλερτ του είχε υποκύψει ακόμη και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ότι ο γάμος του με την βασίλισσα Σοφία ήταν κατά κάποιον τρόπο λευκός αφού εδώ και χρόνια δεν κοιμούνταν παρέα και άλλα παρόμοια πιπεράτα.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» από το φλερτ του τέως Ισπανού βασιλιά δεν είχε ξεφύγει ούτε η Βάνα Μπάρμπα. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, μάλιστα, την ιστορία έχει διηγηθεί σε φιλική της παρέα η ίδια η ηθοποιός, σε ανύποπτο χρόνο.

Οπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα της εφημερίδας στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ποχή που η Ελληνίδα ηθοποιός ζούσε τον δικό της θρίαμβο μετά το Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για το «Mediterraneo», ο Ισπανός βασιλιάς Χουάν Κάρλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια τυχαίας συνευρέσεώς τους στη Μαδρίτη.

«Παρά τη σαφή προτίμησή του στις ξανθές, το σεξ απίλ της Γιαννιώτισσας καλλονής δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ισπανό μονάρχη. Ο αστικός μύθος επιμένει ότι η γνωριμία δεν περιορίστηκε στο απλό φλερτ, αν και οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας απέφυγαν να το επιβεβαιώσουν», συμπληρώνουν τα Παραπολιτικά.