10 Ιουνίου 2014

Εθνική: Η «εκρηκτική» Κολομβιανή που έκλεψε τα φλας από τον... Κατσουράνη!

Η σέξι ρεπόρτερ Melissa Martinez παρακολούθησε την προπόνηση της Ελλάδας, καθώς το Σάββατο η Κολομβία αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημαΗ Melissa Martinez είναι ρεπόρτερ-παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό σταθμό της Κολομβίας.
Η ίδια βρέθηκε στο Αρακαζού, προκειμένου να πάρει μια πρώτη... γεύση από την Εθνική Ελλάδας, που θα είναι η πρώτη αντίπαλος της χώρας της (το ερχόμενο Σάββατο) στα γήπεδα της Βραζιλίας.


Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις, μιας και οι φωτογράφοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αντί να φωτογραφίζουν τον Σαμαρά ή τον Κατσουράνη για παράδειγμα, στήνονταν, για να απαθανατίσουν μια πόζα της εκρηκτικής Κολομβιανής.


Η εκρηκτική Melissa γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1979 στην Κολομβία και είναι ηθοποιός, κωμικός και τηλεπαρουσιάστρια. Από το 1998 έως το 2000 ήταν πρωταγωνίστρια στο κωμικό σόου «Cual es la Vaina».


Το 2007 συμπαρουσίαζε τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Buena Fortuna» στο κανάλι Telemundo.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Melissa έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές στην τηλεόραση και έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της χώρας της.


Αυτόν τον καιρό η Melissa κάνει αυτό που αγαπάει πιο πολύ, έναν κωμικό ρόλο στο τηλεοπτικό σόου «El Pelado de la Noche» στο διαδικτυακό Azteca America.


Σίγουρα η Σάρα Καρμπονέρο, σύντροφος του Ισπανού τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας θα έχει μια «σκληρή» αντίπαλο στα γήπεδα της Βραζιλίας που θα διεξαχθεί, παράλληλα, με το μουντιάλ, και ο άτυπος διαγωνισμός ομορφιάς για τις πιο σέξυ τηλεοπτικές παρουσιάστριες.











\