08 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ!Μεθυσμένος Βρετανός στα Μάλια χόρευε γυμνός σε εκκλησία

Απ' το μεθύσι του νόμιζε πως ήταν...ντισκοτέκ!
 
Η κατάσταση στα Μάλια, με τους μεθυσμένους τουρίστες που μετατρέπουν την περιοχή σε... άβατο, είναι γνωστή και κρατάει χρόνια. Φαίνεται, όμως, πως αρκετές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν. Όπως συνέβη με τον συγκεκριμένο Βρετανό τουρίστα.

Ένας νεαρός Βρετανός αναστάτωσε με τα καμώματά του τα Μάλια, όταν την περασμένη Κυριακή το πρωί, εισέβαλε στην κεντρική εκκλησία ημίγυμνος και άρχισε να χορεύει... ντίσκο!

Εμβρόντητοι οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, αλλά και οι ιερείς, δεν πίστευαν στα μάτια τους την ενέργεια του μαύρου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, ξεγυμνώθηκε και μπήκε στο ναό!

Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» αναφέρει πως λίγο πριν από την εισβολή, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα, του είπαν ότι η εκκλησία ειναι ντισκοτέκ.

«Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μέσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία», αναφέρει ο π. Εμμανουήλ.