07 Ιουλίου 2014

Θρίλερ με τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Συνεχίζονται οι έρευνες από την ελβετική δικαιοσύνη πλέον, για την ανεύρεση του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ. Πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του, Κορίνα μετά από 6 μήνες.

Σε μία ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων στην οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιήθηκε από τον άγνωστο που επικοινώνησε με διάφορα μέσα ενημέρωσης προσπαθώντας να πουλήσει το ιστορικό του παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλας 1 επικεντρώνεται πλέον η έρευνα.

Η γαλλική εφημερίδα “Dauphiné Libéré”, αποκαλύπτεί ότι από την εταιρεία αυτή είχε ζητηθεί να αναλάβει τη μεταφορά του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή από την Γκρενόμπλ στη Λοζάνη. Για τον λόγο αυτό είχε λάβει ένα αντίγραφο της ιατρικής έκθεσης που συντάχθηκε ακριβώς για τον σκοπό αυτό.

Ωστόσο, ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε από την πανεπιστημιακή κλινική της Γκρενόμπλ σε νοσοκομείο της Λοζάνης στις 16 Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία αποκατάστασης.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορινα έκανε την Δευτέρα (7/7) την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 6 μήνες που έμενε συνεχώς στο πλευρό του άτυχου Μίκαελ. Βρέθηκε σε επίδειξη με άλογα και χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό.


Η 45χρονη Κορίνα μετά από 6 μήνες, βγήκε από το νοσοκομείο, όπου παρέμενε 10 και πλέον ώρες στο πλευρό του Σουμάχερ. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν τρεις εβδομάδες μεταφέρθηκε σε κλινική στην Λωζάνη.