08 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Mετά την 23χρονη καλλονή, δεκάδες γυναίκες φωτογραφίζονται με τη νόσο του Κρον

Μετά την παγκόσμια αίσθηση που προκάλεσε η απόφαση της 23χρονης, πρώην μοντέλου και νυν μακιγιέζ, που πάσχει από τη νόσο του Κρον να φωτογραφηθεί φορώντας το μπικίνι της και αφήνοντας ακάλυπτες τις σακούλες στην κοιλιά, πολλές άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο, πάσχουσες και αυτές, θέλησαν να κάνουν το ίδιο.
Η Μπέθανι Τόουνσεντ πριν από μερικές ημέρες συγκλόνισε το Facebook ανεβάζοντας τις φωτογραφίες της με τις σακούλες στην κοιλιά. Μάλιστα οι συγκεκριμένες εικόνες έγιναν παγκόσμιο viral σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Μπέθανι, πολλές άλλες γυναίκες που πάσχουν από τη νόσο του Κρον θέλησαν να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες τους με μπικίνι και τις σακούλες στην κοιλιά, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την ασθένεια αυτή που είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες το Facebook κατακλύζεται με φωτογραφίες πασχόντων του Κρον με το hashtag #GetYourBellyOut, ενώ γράφουν και για τα συμπτώματα της ασθένειας και τον τρόπο που αυτή έχει επηρεάσει τη ζωή τους.

Μια από αυτές, η Βίκυ Μόρις εξομολογήθηκε ότι ήθελε να αναρτήσει τη φωτογραφία της αυτή εδώ και καιρό στο Facebook, ωστόσο, δεν το έκανε φοβούμενη το τι θα σκεφθούν όσοι την δουν. Μετά την Μπέθανι όμως, δεν δίστασε ούτε λεπτό να την αναρτήσει. «Πολεμάω την νόσο του Κρον τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φοράω τη σακούλα μου με υπερηφάνεια».



Δεν λείπουν και οι άνδρες με νόσο του Κρον που φωτογραφίζονται με τη σακούλα: