28 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΣ ΞΕΚΑΖΟΥΝ! ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ! Δήμαρχος Σερβίων: «Το κίνημα Σώρρα είναι Ήλιος που θα ανατείλει»

Αν είμασταν κράτος σοβαρό, τον σαλτιμπάγκο αυτόν τον Σώρρα θα τον είχαν χώσει μέσα αντί να του επιτρέπουν να γυρνάει να μπριζώνει τους αγρότες!! Η ζημιά που προκαλεί στους εγκεφάλους των ανθρώπων είναι ανεπανόρθωτη!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών το Σάββατο (27/09) στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη από τον Αρτέμη Σώρρα και το αμφιλεγόμενο κίνημα του για τη διάθεση 600 δισ. δολαρίων για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, που κατέκλυσαν το εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων, ήταν ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Σάκης Κοσματόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξη του στο εν λόγω εγχείρημα του φερόμενου ως πάμπλουτου ομογενή.

"Είχα ακούσει πολλά για τον κ. Σώρρα και για όλο αυτό το κίνημα, ήρθα σε επαφή με πάρα πολλούς παράγοντες, μας ενημέρωσαν συλλογικά σαν συνδυασμό και σαν δημοτικό συμβούλιο και με κάθε ευκαιρία προσπαθώ να εμβαθύνω σε όλη αυτή την υπόθεση γιατί, όπως ξέρετε, η χώρα, η περιφέρεια και ο δήμος για να βγει από τα δύσκολα θέλει επενδύσεις. Οι επενδύσεις, δυστυχώς, δεν πέφτουν από τον ουρανό μόνες τους, πρέπει να τις ψάξουμε, να τις ερευνήσουμε, να βρούμε επενδυτές για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του δήμου" δήλωσε ο δήμαρχος.

Και πρόσθεσε: "Απ' ό,τι βλέπω η υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα και όλο αυτό το κίνημα είναι όχι απλώς ένα φως στο τούνελ, αλλά ένας ήλιος που πιστεύω ότι σύντομα θα ανατείλει και στην περιοχή μας, οπότε θα μπορέσουμε σε λίγο καιρό να μιλάμε με άλλο πνεύμα, το ύφος μας θα είναι διαφορετικό".


Πληροφορίες από kozan.gr
Ανθή Κουτσουμπού
news247