02 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξύλο" Άδωνι σε Ρεπούση στη Βουλή

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στη Ρεπούση είπε:
"Αν θυμάμαι καλά κυρία Ρεπούση, για να είμαι ειλικρινής, είχατε εκφράσει κι εσείς τότε επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο άρθρο του κ. Ρουπακιώτη" και συνέχισε λέγοντας ότι η ίδια πήγε στη Βουλή κι έκανε μία ανάλυση κριτική στο νομοσχέδιο γιατί κατά τη γνώμη της το άρθρο του κ. Ρουπακιώτη στοιχειοθετούσε έγκλημα γνώμης.

"Το άρθρο του κ. Αθανασίου έτσι όπως είναι διατυπωμένο ακριβώς προστατεύει από αυτό που δεν προστάτευε το άρθρο του κ. Ρουπακιώτη και μιλάει για "προτροπή σε βία" και όχι για έγκλημα γνώμης" σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ταυτόχρονα ο Άδωνις επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζεται το άρθρο Ρουπακιώτη το οποίο είναι χειρότερο και ποινικοποιούσε την έκφραση γνώμης!

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής


Η Μαρία Ρεπούση πήρε το λόγο και ψέλλισε ότι φοβάται ότι θα της κάνουν μηνύσεις και αγωγές αν λέει ότι οι Τούρκοι μας χάϊδευαν. Η απόλυτη γελοιότητάς της ήταν βέβαια όταν αναρωτήθηκε γιατί πρέπει στο αντιρατσιστικό να μπούνε γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο! Φυσικά και σ'αυτά της απάντησε ο Άδωνις λέγοντας ότι δεν μπορεί να μπαίνουν γενοκτονίες που αποφάσισαν διεθνή δικαστήρια και να μην μπαίνουν αυτές που ψήφισε η Βουλή!

 Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής