15 Οκτωβρίου 2014

Παπαμιμίκος: Τόκοι παλαιών δανείων και όχι νέο δάνειο είναι τα 14 εκατ. ευρώ, αλλά δεν ξέρουν να διαβάζουν ούτε έναν ισολογισμό!

«Δάνειο, η ΝΔ το 2013 δεν έχει πάρει. Μιλάω για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, παλαιότερα παίρναμε όλοι δάνεια» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας στις καταγγελίες του γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, περί δανείου της ΝΔ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

«Αν διαβάσει κανείς τον ισολογισμό, βλέπει ότι τα 14 εκατ. είναι οι απλήρωτοι τόκοι από το 2013, από τη δική μας πλευρά. Είναι απολύτως ξεκάθαρο αυτό και το ελέγχουν ορκωτοί. Αν τώρα ο κ. Βούτσης και ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά έχουν στοιχεία ότι εμείς έχουμε πάρει δάνεια, πραγματικά ας τα φέρουν να το αποδείξουν. Ας βγουν ο κ. Βούτσης και η «Αυγή» να μας πουν πότε, πόσα χρήματα και από ποια τράπεζα πήραμε εμείς αυτό το δάνειο. Να αποδεικνύουμε εμείς συνεχώς ότι δεν είμαστε ελέφαντες; Ή κάποιος δεν ξέρει να διαβάζει ισολογισμούς ή πολύ φοβάμαι ότι ξέρει, αλλά θέλει να προκαλεί αποσταθεροποίηση και να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα» υπογράμμισε ο κ. Παπαμιμίκος στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.